Vrei sa arati spectaculos la un eveniment de seara? Alege una dintre aceste 5 rochii lungi speciale!

 

Ai fost invitata recent la un eveniment de seara si nu stii pentru ce tinuta sa optezi? Stim cat poate fi de dificila alegerea unei rochii, asa ca vrem sa iti venim in ajutor si sa iti prezentam cateva rochii lungi, care te vor incanta cu siguranta. Sunt confectionate din cele mai bune materiale si au croieli deosebite! 

 

In general preferi rochiile in culori inchise pentru evenimente de seara? Perfect: avem recomandarea ideala pentru tine. Este vorba despre o Rochie bleumarin din brocard, fabricata in Romania. Aceasta are o fusta lunga tip sirena cu trena, este captusita si prezinta anchior in fata. Avand maneci scurte, o poti purta in orice anotimp doresti, iar daca iti este frig, o poti accesoriza cu un sal sau chiar cu o capa deosebita. Bustul rochiei este realizat din brocard bleumarin cu flori roz si fir metalic, pentru un plus de eleganta. Pentru ca este important sa accentuam silueta, mai ales cand vine vorba despre rochii pentru evenimente, rochia prezinta si un cordon cu perle in talie.

 

 

Probabil nu mai trebuie sa iti reamintim ca fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba macar o rochie neagra, eleganta, pentru seara. O astfel de rochie se potriveste la orice eveniment si te scoate dintr-un impas vestimentar in care nu stii ce sa alegi astfel incat sa arati perfect. In acest sens, iti recomandam o Rochie lunga neagra din brocard si voal. Dupa cum poti observa si din imagine, aceasta are o croiala lejera, astfel incat se potriveste oricui, este captusita si are maneci trei sferturi cu decupaj si mansete deosebite din brocard. Pentru un plus de eleganta si de senzualitate, decolteul este accesorizat cu margelute argintii si strasuri.

 

 

O alta rochie ce ar trebuie sa se regaseasca in colectia ta pentru evenimente este una rosie, cum este acesta Rochie rosie lunga cu paiete rosii si negre. Stim ca nu este o culoare usor de purtat, insa iti garantam ca daca vei opta pentru o astfel de rochie, nu vei regreta. Secretul este sa pastrezi un machiaj in nuante cat mai naturale, eventual sa accentuezi doar buzele si sa alegi accesorii in nuante complementare rosului. Aceasta rochie are o fusta deosebita, croita in 8 clini, prezinta anchior si este accesorizata cu o funda din paiete in partea din fata. La spate se inchide cu un fermoar ascuns.

 

 

Daca vei fi in centrul atentiei la un eveniment, iti recomandam o Rochie de seara din tull cu paiete, captusita care va atrage toate privirile si pentru care vei primi multe complimente. Este o rochie tip sirena, a carei fusta se termina cu volane din tulle suprapuse. In partea de sus, rochia este accesorizata cu trandafiri bordo si pene pe unul dintre umeri. Este cu siguranta o rochie care nu poate trece neobservata.

 

 

Ultima recomandare este o Rochie verde lunga cu dantela si paiete. Aceasta este confectionata dintr-o stofa subtire si elastica, intr-o nuanta superba de verde. In partea de sus, este accesorizata cu tull si broderie din catifea verde si paiete. Fiind croita drept si avand peplum in talie, aceasta rochie se potriveste cu succes oricui, indiferent de tipul de silueta.

 

 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii ti-au atras atentia si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș