Vrei sa iti schimbi stilul vestimentar pentru birou? Incearca una dintre aceste cinci rochii office superbe si nu vei regreta!

Stim ca iti doresti sa arati perfect intotdeauna, mai ales cand vine vorba despre look-ul pentru birou. Insa, daca simti ca incepi sa te plictisesti de tinutele tale si daca ai vrea sa incerci un nou still office, iti recomandam sa incluzi cat mai multe rochii in garderoba ta. Incearca diferite croieli, imprimeuri si culori si observa ce ti se potriveste cel mai bine. Cu siguranta vei ramane surprinsa! Pentru a-ti veni in ajutor, in continuare iti prezentam cateva rochii office superbe. 

 

In garderoba ta pentru birou se regaseste vreo piesa vestimentara cu imprimeu? Daca nu, ar fi cazul sa incluzi macar o rochie cu un astfel de print. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta dress-code-ului: cat timp rochia are o anumita lungime, croiala, iar cromatica este placuta privirii, iti garantam ca va fi o tinuta perfecta pentru birou. In acest sens, iti recomandam o

 

Rochie bleumarin cu print abstract roz. Aceasta are o croiala lejera, astfel incat nu va fi doar comoda, ci te va face sa uiti de anumite imperfectiuni ale siluetei, este confectionata din jerse subtire si elastic si are un decolteu rotund. Rochia este ideala pentru inceputul toamnei, asa ca alege-o cu incredere in aceasta perioada!

 

 

Cand vrei sa arati diferit, dar intr-un sens bun, alege rochii pe care in mod normal nu ai avea curaj sa le porti, cu toate ca iti plac. Spre exemplu, aceasta Rochie din matase plisata cu dantela caramizie, te-ar putea intimida din cauza dungilor multicolore sau ai putea-o considera mai mult o rochie casual. In realitate, este o rochie perfecta pentru birou, deoarece lungimea si croiala sunt ideale pentru o tinuta formala, iar combinatia de culori este reusita.

Pentru ca se apropie toamna, iti recomandam sa nu porti doar culori inchise, pentru ca nu este cazul. Este un anotimp superb si natura se transforma total, oferind un spectacol de culori. De ce nu ai face si tu acelasi lucru? Include in garderoba ta pentru toamna si piese vestimentare colorate sau haine in nuante mai deschise. Spre exemplu, iti recomandam o Rochie lejera cu desen floral albastru. Dupa cum poti observa, are un imprimeu ideal pentru finalul de vara si pentru toamna, cu frunze si petale de flori si o cromatica superba, care se va potrivi perfect sezonului.

Inca o piesa vestimentara care nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba este o rochie cu talia accentuata. Indiferent de tipul siluetei tale, prin imbracaminte trebuie sa reusesti sa evidentiezi talia sau sa dai impresia unei talii accentuate. Propunerea noastra in acest sens este o Rochie bleumarin cu cordon in talie si trandafiri rosii. Cordonul din talie se poate ajusta dupa preferintele tale, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji in privinta lui. Este o rochie confectionata dintr-o tesatura fina, elastica si este croita lejer.

Pentru zilele in care iti doresti o tinuta eleganta, alege cu incredere o Rochie clos verde cu broderie neagra. Rochiile cu o croiala parte-peste-parte au devenit din ce in ce mai populare in ultima perioada si este usor de inteles de ce numai privind imaginea cu aceasta superba piesa vestimentara. Rochia este confectionata din stofa subtire, este captusita si prezinta maneci trei sferturi cu volane.

 

In incheiere, speram sa tii cont de recomandarile noastre si sa alegi macar una dintre aceste rochii pentru a incerca sa iti schimbi stilul vestimentar.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș