5 modele de rochii pe caree trebuie sa le porti vara aceasta!

 

Nu-i asa ca vara aceasta trece prea repede? Parca nu ne-am bucurat suficient de ea si cu siguranta nu am reusit sa purtam tot ce ne-am propus. Daca iti doresti sa arati perfect in ultima luna de vara, in continuare iti propunem cinci tipuri de rochii de vara pe care oricine trebuie sa le aiba in garderoba. Sunt piese vestimentare atemporale, astfel incat le vei putea imbraca si vara viitoare cu succes! 

 

Pentru zilele caniculare, cu siguranta iti vei dori o rochie vaporoasa, realizata dintr-un material foarte subtire, care sa nu te incomodeze in vreun fel. In acest sens, iti recomandam o Rochie vaporoasa din voal roz cu print floral. Este o rochie destul de lunga, dar pe care o vei simti foarte confortabila datorita croielii lejere. Pentru a arata perfect pe tot parcursul zilei, rochia este captusita, insa nu trebuie sa iti faci griji deoarece nu iti va fi cald in ea. Are maneci trei sfeturi superbe, se inchide la spate cu un nasture si prezinta un decolteu rotund cu pliuri.

 

 

Rochiile cu croiala in clos si care au volan in partea de jos sunt din ce in ce mai populare. Daca adaugam si un imprimeu floral maxi, succesul este garantat. Daca ti-am atras atentia cu aceasta descriere, iti recomandam o Rochie alba cu cordon in talie si flori caramizii. Este confectionata dintr-un material fin si elastic, este lejera, are maneci scurte cu volane si talia accentuata cu un cordon. Decolteul este rotund, clasic si usor incretit datorita elasticului ce se afla pe dedesubt. Rochia este fabricata in Romania.

 

 

Rochiile drepte ar trebui sa nu iti lipseasca pentru mersul la birou. In acest sens, iti recomandam o Rochie office cu dungi bleumarin si desen floral. Stim ca in zilele caniculare, iti este greu sa decizi ce vei purta la birou. Iti doresti o tinuta confortabila, racoroasa si care sa arate perfect. Ei bine, rochia pe care ti-o recomandam imbina perfect toate aceste caracteristici. Este confectionata din jerse subtire, fin si elastic, astfel incat se va aseza perfect pe corp, fara a evidentia ,,zonele problematice” ale siluetei. Are maneci scurte si un design foarte interesant: dungile de diferite culori se imbina cu imprimeuri florale.

 

 

 

Dupa incheierea programului de lucru esti invitata la o cina romantica sau poate chiar la un eveniment? In cazul acesta, ai nevoie de o tinuta deosebita, care sa fie potrivita in ambele contexte. Recomandarea noastra? O Rochie bleumarin-rosie cu decolteu parte peste parte. Suntem siguri ca te va impresiona atat croiala deosebita, tip parte-peste-parte, dar si cromatica si imprimeul superb.

 

 

 

Ultima piesa vestimentara pe care ti-o prezentam astazi este o rochie de zi pe care o poti purta cu succes atat la o plimbare prin oras, la cumparaturi, la o intalnire cu prietenii, dar si la o plimbare pe faleza, daca ajungi la mare. Este vorba despre o Rochie casual cu cordon si buzunar rosu, ale carei dungi ne amintesc de imprimeurile marinaresti. Este confectionata din vascoza, iar talia este marcata de un cordon rosu.

 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii perfecte pentru vara aceasta!

 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș