Confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Trendland.ro respecta confidentialitatea datelor clientilor.

Site-ul trendland.ro este proprietatea societatii SC Trend Land SRL. Societatea se angajeaza ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Datele pe care le colecteaza trendland.ro de la utilizatori sunt urmatoarele: adresa de e-mail, parola de acces a contului (pentru inregistrarea si crearea contului), numele si prenumele, adresa de facturare si cea de livrare, numarul de telefon, datele de identificare a societatii comerciale pe care o reprezentati, informatii necesare pentru facturare, convorbirea telefonica cu dumneavoastra poate fi inregistrata, informatii anonime (adresa IP, tara si serverul la care computerul dumneavoastra este conectat, sistemul de operare, browserul si computerul folosit, configurarea java/cookies), preferintele de cumparare si comportamentul dumneavoastra pe site-ul trendland.ro (pagini vizitate, cautari efectuate, produse vizualizate/cumparate, data si ora accesarii site-ului, data si ora plasarii comenzii, numarul de vizite si comenzi, adresa website-ului care v-a condus catre site-ul trendland.ro etc.). Colectarea informatiilor anonime cu caracter personal se face in asa fel incat sa nu permita identificarea dumneavoastra personala.

Trendland.ro colecteaza date de la utilizatori pentru urmatoarele scopuri: prelucrarea si livrarea comenzilor, informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe site-ul trendland.ro, informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor, activitati comerciale, marketing si publicitate, promovarea produselor, cercetare de piata, pentru publicitate targetata in functie de comportament, pentru a preveni fraudele pe site, pentru sondaje online, pentru anunturi promotionale, pentru newsletter.

Datele privind platile online si cardul bancar sunt stocate si folosite de catre platforma specializata in plati online - MobilPay.

Trendland.ro va folosi informatiile furnizate de dumneavoastra numai in scopul in care acestea au fost colectate.

Trendland.ro nu trimite mesaje SPAM. Aveti posibilitatea oricand sa optati pentru retragerea acestor informatii din baza noastra de date.

Trendland.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal in baza unui angajament de confidentialiate firmelor de curierat, firmelor care ofera servicii de publicitate, promovare si marketing, firmelor specializate in servicii de plata online etc.

Aveti dreptul de a solicita oricand rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca aceste au fost folosite in scop ilicit, daca sunt incomplete sau inexacte, precum si dreptul de a va opune ca datele furnizate de dumneavoastra site-ului trendland.ro sa fie prelucrate.

Aveti dreptul la informare in privinta prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal si aveti dreptul de a va adresa organelor competente atunci cand considerati ca a fost incalcata protectia privind aceste date.

Pentru a va putea exercita aceste drepturi va rugam sa trimiteti o cerere scrisa, semnata si datata prin posta sau curier la adresa Str. Sf. Maria nr. 34 A, Vișan, Bârnova, jud. Iași, cod poștal 707041.

 

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș