Termeni si conditii

INTRODUCERE

Prezentele termene si conditii se considera a fi acceptate prin accesarea site-ului pentru vizitare sau cumparaturi, magazinul trendland.ro avand dreptul de a le modifica fara o notificare prealabila.
DREPT DE PROPRIETATE 

Societatea S.C. Trend Land S.R.L. detine si opereaza in totalitate site-ul www.trendland.ro.
Folosirea sub orice forma si in orice scop, comercial sau necomercial, a materialelor publicate pe site-ul trendland.ro (numele, designul paginilor si structura site-ului, imaginile produselor afisate pe site, texte de descriere a produselor etc.), fara acordul societatii este interzisa si va fi pedepsita conform legislatiei romane in vigoare.

Imaginile produselor de pe site-ul www.trendland.ro sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot prezenta abateri minore de la imaginile de prezentare in functie de tipul de ecran al dispozitivului folosit de dumneavoastra pentru vizionare imaginilor (smartphone, laptop, tableta etc.), precum si in functie de tipul de lumina la care sunt supuse produsele. 

Societatea comerciala Trend Land SRL are sediul social in judetul Iasi, Municipiul Iasi, Sos. Barnova nr. 40 E, cu numarul de inregistrare la Registrul Comertului J22/24/2018 si CIF 38667452, Capital Social: 2000 RON.

 

PRETURI SI PLATI

Toate preturile afisate pe magazinul online www.trendland.ro sunt finale si includ TVA. De asemenea, magazinul trendland.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o notificare prealabila, dar fara a afecta comenzile care au fost deja plasate si confirmate.

„PRP” reprezintă prețul recomandat de producător/ furnizor pentru revânzarea produselor și îi este comunicat clientului în scopul informării. Vânzătorul (compania TREND LAND SRL, prin intermediul magazinului online www.trendland.ro) stabilește în mod independent și în funcție de propria sa politică comercială prețurile de vânzare ale produselor, iar clientul înțelege că trebuie să ia în considerare strict prețul de vânzare comunicat de vânzător.

Diferența între prețul de vânzare practicat și solicitat de vânzător și prețul recomandat de producător/ furnizor pentru revânzare poate fi evidențiată prin intermediul afișării unui procent (-X %), dar și printr-un cuantum valoric. Clientul înțelege că această afișare a diferenței dintre PRP și prețul de vânzare are un scop pur informativ.

Prețul tăiat (sau prețul de referință) reprezintă cel mai scăzut preț practicat în același spațiu de vânzare în perioada ultimelor 30 de zile, înainte de data aplicării prețului redus. 

Orice promoție în desfășurare pe site-ul www.trendland.ro este valabilă numai în limita stocului disponibil și doar în perioada comunicată de către vânzător.

 

CUM PLATITI:

Prin card bancar - prin intermediul MobilPay, aceasta fiind specializata in plati online, beneficiati de o tranzactie rapida si sigura, fara costuri aditionale.

In sistem ramburs - veti plati numerar contravaloarea comenzii si a transportului (in cazul unei comenzi cu valoare mai mica de 299 Lei) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat Sameday.

Cu cardul la easyBox - Aceasta metodă de plată presupune un cost suplimentar de 5 Lei, reprezentând procesarea plății la easyBox. După ce veți achita la easyBox, veti putea efectua ridicarea coletului.

Dupa ce ati gasit produsul dorit, consultati tabelul de marimi si selectati marimea potrivita pentru dumneavoastra. Pentru a continua spre plasarea comenzii apasati butonul Adauga in cos.
Continutul cosului poate fi vizualizat oricand prin accesarea icon-ului in forma de cos de cumparaturi din partea din dreapta sus a site-ului, acesta indicandu-va suma totala, precum si numarul de produse adaugate.

Pentru a finaliza comanda trebuie sa ne furnizati in formularul de comanda datele dumneavoastra si adresa de livrare urmarind instructiunile din pagina respectiva. Alegeti apoi modalitatea de plata si apasati butonul "Finalizeaza comanda".
Daca ati mai cumparat produse de pe site-ul trendland.ro si aveti deja un cont, il puteti accesa introducand adresa de e-mail pe care ati folosit-o la inregistrare si parola aleasa de dumenavoastra (crearea unui cont nu este obligatorie pentru a putea plasa comenzi pe site).
Comanda plasata de dumneavoastra devine valabila in momentul acceptarii ei de catre noi. Ne rezervam dreptul de a nu expedia anumite comenzi in cazul in care dorim sa va contactam pentru confirmare si nu reusim acest lucru (datorita unei adrese de e-mail incorecte sau a unui nr. de telefon gresit).
Este necesar sa introduceti o adresa de e-mail valida pentru a putea plasa comanda. Factura dumneavoastra se regaseste in contul de client (daca ati ales sa va creati un astfel de cont) si o puteti descarca de acolo sau o puteti gasi in mailul care confirma expedierea comenzii. Acest mail se trimite automat. Magazinul trendland.ro isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela si de a nu onora anumite comenzi (in cazul mai multor retururi sau schimburi  succesive de produse).
Magazinul trendland.ro poate anula din motive obiective comanda efectuata de catre dumneavoastra, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta. 

 

LIVRARE

Livrarea se face in 24 h doar daca se plaseaza comanda pana la ora 14:00. In caz contrar, coletul va fi predat curierului in urmatoarea zi lucratoare.
In cazul in care comanda este plasata intr-o zi de sambata sau duminica, precum si in zilele de sarbatori legale, coletul va fi predat curierului in urmatoarea zi lucratoare.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:
Livrare prin curierat rapid:
18 lei - pentru comanda cu o valoare mai mica de 299 RON (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Sameday)

10 lei - pentru comenzile care se livreaza in easybox
GRATUIT - pentru comanda cu o valoare mai mare de 299 RON (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a firmei de curierat Sameday). Comenzile plasate in zilele de weekend sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare, termenul de livrare fiind intre 1 - 2 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.
Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile ce pot sa apara in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. 

Atunci când plasezi o comandă pe site-ul nostru, poți să alegi livrarea prin curier, la adresa selectată de tine sau ridicarea de la un punct de livrare (easybox Sameday).

Pentru a beneficia de acest serviciu adaugă produsele în coș și alege optiunea “Livrare in easyBox”, iar apoi selecteaza unul dintre punctele de livrare din lista.

In cazul coletelor livrate in easyBox, metodele de plata valabile sunt prin card bancar la plasarea comenzii (online pe site, cost de procesare zero) sau plata cu cardul la easyBox (cost de procesare in valoare de 5 Lei)

Termenul de livrare în easyBox poate fi influențat de numărul de colete aflate în sertare. Dacă ai ales metoda de livrare la easyBox, dar primești mesajul “Locker ocupat. Așteaptă realimentare.”, comanda ta va fi încărcata cu prioritate numai după eliberarea acestuia. De asemenea, curierul va încerca și livrarea la un easybox în apropiere, cu sertare disponibile. În acest caz, vei fi informat despre noul easyBox de unde îți poți ridica produsele.

Când comanda ta ajunge la easyBoxul selectat, vei primi un cod QR prin e-mail și un cod PIN prin SMS. În funcție de ziua în care comanda ta ajunge la easybox, vei avea un anumit număr de ore la dispoziție pentru a o ridica:

  • Pentru comenzile livrate în zilele de duminică până joi, vei putea ridica produsele în maximum 36 de ore;
  • Pentru comenzile livrate vineri, vei putea ridica produsele în maximum 72 de ore;
  • Pentru comenzile livrate sâmbătă, vei putea ridica produsele în maximum 48 de ore;

Scanarea codului QR sau introducerea codului PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentului în care se află produsele tale.

Dacă nu poți ridica în termen comanda, aceasta se va întoarce la sediul nostru, iar noi îți vom restitui in contul bancar contravaloarea produsului comandat. In cazul in care comanda ta nu a beneficiat de transport gratuit (nu a depasit valoarea de 299 lei), ti se va retine contravaloarea transportului la easybox (10 lei).

Daca intampini orice fel de probleme in legatura cu ridicarea coletelor din easybox (in locker nu se afla niciun colet sau ai primit coletul unei alte personae etc.), te rugam sa ne contactezi la unul din numerele de telefon: 0770.705.228 / 0332.804.888 sau sa ne scrii pe adresa de e-mail contact@trendland.ro .

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Cumpărătorul are dreptul sa notifice magazinul trendland.ro că renunță la cumpărare prin intermediul formularului de retur ce se află pe site sau la nr. de telefon 0770 705 228 / 0332 804 888, fără penalități și fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Cumpărătorul poate să returneze produsele numai dacă acestea sunt în stare inițială (stare perfecta, fara urme de purtare, pete, rupturi si cu toate etichetele atasate, cu toate sigiliile intacte, impreună cu toate accesoriile trimise inițial, fără a avea miros de detergent/ săpun/ balsam și fără a avea urme de deodorant). În cazul produselor care sunt prevăzute cu sigiliu de securitate, îndepărtarea/ ruperea/ tăierea acestui sigiliu duce la pierderea dreptului de retur. Returul se face doar cu notificare prealabila prin completarea formularului de retur de pe site sau sunand la nr. de telefon afisat. Nu se accepta retururi fără notificare prealabila sau dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat. Produsele care nu respectă condițiile de mai sus și nu mai pot fi vândute vor fi trimise înapoi catre client, cu refuzul cererii de retur și plata transportului tur-retur suportată de client.

 

OPȚIUNI DE RETURNARE:

1. Costul returului in EASYBOX SAMEDAY este 10 RON. In această situație, vom selecta easybox-ul specificat de dumneavoastră și vă vom pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru efectuarea returului. Costul transportului in valoare de 10 RON se va deduce din valoarea produsului/produselor returnat(e).

2. Clienții care optează pentru varianta de retur prin ridicarea coletului de către curierul Sameday vor suporta un cost al returului in valoare de 18 RON. In această situație, cererile de ridicare a coletelor se vor efectua EXCLUSIV de către angajații TREND LAND, in urma convorbirii telefonice cu clientul. Costul transportului in valoare de 18 RON se va deduce din valoarea produsului/produselor returnat(e).

3. Clientul are posibilitatea să efectueze returul cu orice altă firmă de curierat, dar în acest caz plata transportului va fi suportată integral de către client. Ne rezervăm dreptul să refuzăm retururile trimise prin Poșta Română, precum și cele care impun o obligație de plată la destinatar (coletele a căror ramburs nu este zero). Adresa la care se trimite coletul returnat este: SC TREND LAND SRL, Str. Sf. Maria nr. 34 A, Vișan, Bârnova, jud. Iași, cod poștal 707041, Iasi, tel: 0770.705.228. Nu ne asumăm răspunderea în cazurile în care clientul greșește datele de expediere.

Împachetati produsele, de preferat în ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, vă rugăm să le ambalați într-un mod asemănător, pentru a vă asigura că acestea nu sunt deteriorate în timpul transportului.

Contravaloarea produselor va fi returnata prin virament bancar intr-un cont IBAN din Romania (ROXX XXXX XXXX XXXX XXXX XXXX) in maximum 7 zile dupa aprobarea returului (verificarea coletului si a produselor returnate).

Va rugam sa ne comunicati motivele returnarii pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim calitatea serviciilor si a produselor oferite. Multumim!

Calitatea fiecărui articol este verificată, oferindu-ți astfel garanția că produsele comandate sunt în stare perfectă. În cazul unei excepții, vă rugam să ne contactați în maximum 24H printr-un email la adresa contact@trendland.ro, pentru a remedia aceasta neplăcere. Ne asumăm răspunderea și îți înlocuim articolul cu unul identic în limita stocului disponibil, suportând și taxele aferente transportului (tur, retur) după validarea sesizării. În cazul în care nu putem să înlocuim articolul, îți vom returna întreaga contravaloare (cost produs + transport).

 

SCHIMBUL PRODUSELOR

Daca doriti sa schimbati un produs, plasati o noua comanda pentru produsul pe care il doriti si initiati o cerere de retur (telefonic sau prin formularul de pe site) pentru produsul pe care vreti sa il returnati. Dupa ce primim coletul si il verificam in vederea respectarii conditiilor de retur, va vom returna banii prin virament bancar in contul specificat de dumneavoastra.

Contravaloarea noului produs o veti plati atunci cand va fi livrat coletul.

 

GARANTIA ARTICOLELOR

Trendland.ro ofera o garantie de 14 zile calendaristice, conform legislatiei in vigoare. Termenul incepe din momentul in care coletul ajunge la client.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003. Trendland.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Trendland.ro respecta confidentialitatea datelor clientilor.

Site-ul trendland.ro este proprietatea societatii SC Trend Land SRL. Societatea se angajeaza ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Datele pe care le colecteaza trendland.ro de la utilizatori sunt urmatoarele: adresa de e-mail, parola de acces a contului (pentru inregistrarea si crearea contului), numele si prenumele, adresa de facturare si cea de livrare, numarul de telefon, datele de identificare a societatii comerciale pe care o reprezentati, informatii necesare pentru facturare, convorbirea telefonica cu dumneavoastra poate fi inregistrata, informatii anonime (adresa IP, tara si serverul la care computerul dumneavoastra este conectat, sistemul de operare, browserul si computerul folosit, configurarea java/cookies), preferintele de cumparare si comportamentul dumneavoastra pe site-ul trendland.ro (pagini vizitate, cautari efectuate, produse vizualizate/cumparate, data si ora accesarii site-ului, data si ora plasarii comenzii, numarul de vizite si comenzi, adresa website-ului care v-a condus catre site-ul trendland.ro etc.). Colectarea informatiilor anonime cu caracter personal se face in asa fel incat sa nu permita identificarea dumneavoastra personala.

Trendland.ro colecteaza date de la utilizatori pentru urmatoarele scopuri: prelucrarea si livrarea comenzilor, informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe site-ul trendland.ro, informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor, activitati comerciale, marketing si publicitate, promovarea produselor, cercetare de piata, pentru publicitate targetata in functie de comportament, pentru a preveni fraudele pe site, pentru sondaje online, pentru anunturi promotionale, pentru newsletter.

Datele privind platile online si cardul bancar sunt stocate si folosite de catre platforma specializata in plati online - MobilPay.

Trendland.ro va folosi informatiile furnizate de dumneavoastra numai in scopul in care acestea au fost colectate.

Trendland.ro nu trimite mesaje SPAM. Aveti posibilitatea oricand sa optati pentru retragerea acestor informatii din baza noastra de date.

Trendland.ro va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal in baza unui angajament de confidentialiate firmelor de curierat, firmelor care ofera servicii de publicitate, promovare si marketing, firmelor specializate in servicii de plata online etc.

Aveti dreptul de a solicita oricand rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca aceste au fost folosite in scop ilicit, daca sunt incomplete sau inexacte, precum si dreptul de a va opune ca datele furnizate de dumneavoastra site-ului trendland.ro sa fie prelucrate.

Aveti dreptul la informare in privinta prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal si aveti dreptul de a va adresa organelor competente atunci cand considerati ca a fost incalcata protectia privind aceste date.

Pentru a va putea exercita aceste drepturi va rugam sa trimiteti o cerere scrisa, semnata si datata prin posta sau curier la adresa Str. Sf. Maria nr. 34 A, Vișan, Bârnova, jud. Iași, cod poștal 707041.

 

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș