5 rochii elegante pentru o cununie civila de toamna

 

Cele mai multe cununii civile si religioase au loc vara, insa in ultimii ani, tot mai multe cupluri au decis sa isi uneasca destinele toamna. Cel putin in prima parte, vremea este destul de calduroasa, insa fara neplacerile atmosferei de vara. Daca si tu urmeaza sa te casatoresti civil toamna aceasta si esti in cautarea rochiei perfecte, avem cateva recomandari de rochii elegante deosebite, care speram sa iti placa. Sunt stiluri diferite, asa ca sunt mari sansele sa iti gasesti preferata!

 

Fiind toamna, probabil iti vei dori o tinuta care sa se potriveasca atmosferei si culorilor naturii. In acest sens, iti recomandam o Rochie din voal bordo cu platca din dantela. Dupa cum poti observa, este foarte frumoasa si are un avantaj: este fabricata in Romania. Rochia este captusita, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji daca adie vantul sau ca se va sifona la orice miscare: va arata perfect de dimineata pana seara. Se inchide discret la spate cu un nasture, prezinta un decolteu rotund si o platca din dantela bordo cu paiete. O poti asorta foarte usor, avand in vedere culoarea si linia destul de simpla.

 

 

Daca iti doresti o tinuta tinereasca, te sfatuim sa alegi cu incredere o Rochie eleganta din dantela si voal. Si aceasta se potriveste perfect toamnei multumita culorilor: roz pudra si ciocolatiu. Aceasta rochie este captusita, are o croiala tip clos si un decolteu patrat, discret. In cazul in care iti va fi frig, poti alege un sal deosebit din voal, fie roz pudra, fie in aceeasi nuanta ca si fusta. Talia este accesorizata cu ajutorul unui cordon din voal ce prezinta strasuri delicate. Achizitioneaza cu incredere aceasta rochie fabricata in Romania si iti garantam ca nu vei regreta!

 

 

Multe persoane opteaza pentru rochii albe sau in nuante foarte deschise pentru cununia civila. Daca si tu iti doresti o astfel de tinuta, iti recomandam cu incredere o Rochie roz din dantela si voal plisat. Este foarte eleganta, are captuseala de buna calitate si se potriveste oricarei siluete datorita croielii lejere. Dupa cum se observa si din imagine, la baza rochia este realizata din dantela, iar in partea superioara este acoperita cu un voal plisat roz, deosebit. Rochia prezinta maneci scurte din voal si este fabricata in Romania.

 

 

Daca iti doresti o rochie cu imprimeu deosebit si intr-o culoare inchisa, opteaza pentru aceasta Rochie eleganta din voal bleumarin cu print floral rosu. Are o lungime midi, este confectionata dintr-un voal calitativ bleumarin cu imprimeu floral maxi de culoare rosie. Rochia prezinta un decolteu rotund cu esarfa, pe care suntem siguri ca il vei aprecia.

 

 

Ultima recomandare este o rochie intr-o culoare deosebita, ce va atrage multe priviri si complimente. Este vorba despre o Rochie eleganta indigo cu broderie, fabricata in Romania. Aceasta impresioneaza nu numai prin culoarea deosebita, dar si prin croiala: in zona taliei prezinta falduri si o broderie deosebita din dantela aurie. Manecile rochiei sunt trei sferturi si prezinta volane asimetrice.

 

 

In incheiere, am vrea sa aflam parerea ta despre aceste rochii: pe care ai alege-o pentru cununia ta civila?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș