5 rochii marimi mari pentru evenimentele speciale de vara aceasta

Vara este anotimpul oficial al nuntilor si al petrecerilor de tot felul, astfel incat ai nevoie de tinute pregatite oricand sa te insoteasca si alaturi de care sa stralucesti. In cazul in care nu stii ce sa alegi sau nu ai suficienta incredere pentru a alege tinute deosebite, in continuare iti prezentam cinci rochii marimi mari, ideale pentru orice tip de eveniment de vara aceasta! 

Culoarea bordo este una dintre clasicele care nu se vor demoda niciodata si care arata exceptional pentru rochiile destinate evenimentelor de seara. In acest sens, prima noastra recomandare este o Rochie bordo din catifea cu maneci din voal. O poti purta cu incredere la o petrecere de nunta, la o petrecere de botez, la o aniversare sau la o petrecere organizate intr-o locatie distinsa si asa mai departe. Rochia are o croiala dreapta, astfel ca se va aseza frumos pe corp, este realizata din catifea elastica si voal si este fabricata in Romania. Se inchide cu un fermoar ascuns la spate si are un decolteu rotund cu decupaj si accesorii aurii cu strasuri. 

Pentru evenimentele de zi la care nu ai nevoie de o tinuta formala, ci doar de una eleganta in care sa te simti bine si care sa te puna in valoare, iti sugeram aceasta Rochie lejera din voal cu print floral cu dantela neagra. Este fabricata in Romania, din matase cu print floral si dantela neagra, are captuseala astfel incat sa fie mai comod de purtat si sa isi mentina forma pe tot parcursul zilei. Dupa cum se poate observa si din imagine, are o croiala lejera, o platca fata-spate din dantela si maneci scurte, realizate din matase imprimata. 

Chiar daca este vara, nu inseamna ca nu poti purta rochii cu maneci lungi. Astfel, iti recomandam o rochie care va atrage foarte multe priviri atat datorita croielii, dar si cromaticii. Este vorba despre aceasta Rochie evazata verde cu maneci din voal. Este fabricata in Romania, are o croiala lejera, care avantajeaza pe oricine si se inchide la spate cu un nasture, intr-un mod discret. Rochia este realizata din stofa subtire, iar manecile sunt din voal. De asemenea, pentru un plus de eleganta prezinta un anchior cu volanas

Una dintre cele mai frumoase combinatii cromatice este cea formata din roz si albastru, indiferent de nuante si tonuri. Aceasta combinatie se potriveste perfect pentru vara si dovada cea mai buna este aceasta Rochie din stofa bleumarin si voal roz. Este realizata din stofa subtire, cusuta cu fir argintiu si din voal roz, are o croiala lejera in partea de sus si se inchide la spate cu ajutorul unui nasture ascuns. 

Am lasat la final rochia ideala pentru o aparitie spectaculoasa. Este vorba despre aceasta superba Rochie cambrata violet cu pelerina din voal, pe care iti sugeram sa o porti ori de cate ori vrei sa atragi atentia intr-un mod placut.

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste rochii este pe placul tau si de ce!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș