5 rochii office potrivite pentru profesoare

 

Luna septembrie este luna in care elevii incep un nou an scolar. Emotiile unui nou inceput, nerabdarea, dorinta de cunoastere: acestea sunt trairile fiecarui elev in primele zile de scoala. Insa nu doar elevii si parintii experimenteaza emotii in aceasta perioada, ci si cadrele didactice. Fiecare inceput este asteptat cu nerabdare de catre acestia, pentru ca sunt nerabdatori sa isi cunoasca noii elevi sau sa ii revada pe cei mai mari si sa le insufle dragostea pentru materiile predate. 

 

Dincolo de pregatiri si de emotii, profesorii si in special profesoarele trebuie sa se gandeasca si la tinute adecvate pe care sa le poarte in timpul programului. Un profesor trebuie sa fie un exemplu de urmat pentru elevi din toate punctele de vedere, iar aici este inclusa si tinuta. O profesoara trebuie sa se imbrace decent, sa nu atraga atentia asupra ei intr-un mod negativ. Iar pentru primele saptamani de scoala, cand vremea este destul de calda, cele mai potrivite sunt rochiile office. Acestea au lungimea, culorile si imprimeurile potrivite astfel incat sa poate fi purtate si in institutii de invatamant.

 

Iar daca va intrebati de unde puteti comanda rochii office calitative, cu un pret accesibil si care sa arate foarte bine, va recomandam sa va indreptati atentia si spre magazinele online. Oferta este variata si veti putea alege modele de rochii pe care nu le-ati intalnit in magazinele fizice. Niciodata nu alegeti o rochie doar pentru ca arata bine: foarte important este materialul sau materialele din care este realizata, astfel incat sa va bucurati de ea cat mai mult timp, in stare foarte buna. 


In cazul in care nu sunteti hotarate in privinta modelelor de rochii office potrivite pentru profesoare, in continuare o sa va prezentam cinci dintre preferatele noastre. Speram sa va placa si sa le alegeti pentru a le purta cat mai des.

 

Pentru prima zi de scoala, va sugeram sa alegeti Rochia alba cu bordura bleumarin. Este foarte usor de asortat, va pune in evidenta silueta intr-un mod discret si este suficient de formala pentru a fi purtata la scoala. Rochia este confectionata din stofa subtire, elastica si are un decolteu discret, rotund. O puteti purta cu un cardigan subtire in diminetile racoroase ori cu un sacou bleumarin.

 

 

Daca vreti o rochie deosebita, alegeti rochiile care au imprimeuri in non-culori. Astfel, o sa va bucurati de frumusetea rochiei, fara sa atrageti prea mult atentia. Rochia lejera din voal alb imprimat cu bordura gri este potrivita pentru momentele in care va simtiti foarte bine si doriti sa exprimati acest lucru cu ajutorul hainelor.

 

 

Va plac rochiile vesele, cu putina culoare? Atunci o sa vi se potriveasca Rochia galbena cu print floral. Este tinereasca, talia este evidentiata de o curelusa subtire in culoarea mustarului si manecile sunt tip lalea.

 

 

O rochie office si eleganta in acelasi timp este perfecta pentru a fi purtata in zilele speciale la scoala: cand aveti o anumita activitate cu elevii, poate la o inspectie, eventual daca este ziua voastra. Recomandarea noastra este Rochia dreapta cu print bordurat si buline corai.

 

 

Si ultima, dar nu cea din urma, Rochia din stofa bleumarin si voal roz. Aceasta este accesorizata cu o brosa florala, se inchide la spate cu un nasture argintiu, iar in partea din fata, in talie se strange cu ajutorul unei funde din voal. Este o rochie comoda si frumoasa.

 

 

Speram ca sunt pe placul vostru rochiile pe care vi le-am recomandat si ca le veti alege pentru a le purta cat mai des!

 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș