5 Rochii superbe pentru toate ocaziile si pentru orice silueta

 

Cand v-ati completat ultima data garderoba cu rochii potrivite in orice situatie? Genul de rochii pe care le puteti purta atat la birou, dar si dupa, cand iesiti la un local dragut cu prietenii sau chiar si la o intalnire. Este toamna, asa ca este perioada ideala pentru a incerca noi culori, noi materiale si noi stiluri vestimentare. Va provocam sa nu mai refuzati ideea de a imbraca o anumita culoare sau un anumit imprimeu doar pentru ca aveti impresia ca nu vi se potriveste. Daca nu aveti silueta perfecta, nu este un motiv pentru care sa nu imbracati rochii colorate, care sa va avantajeze.

 

Stim ca va plac rochiile versatile si ca le gasiti practice si tocmai de aceea o sa va prezentam in continuare cateva modele de rochii marimi mari ideale pentru orice silueta. Va invitam sa cititi in continuare propunerile noastre si sa le dati o sansa. Nu veti regreta!

 

Daca pana acum ati avut impresia ca alegrea tinutelor pentru birou este dificila, inseamna ca nu ati gasit locul perfect de unde sa le achizitionati. Va recomandam sa vizualizati si ofertele magazinelor online, pentru ca acolo veti gasi sute de modele de rochii pentru toate ocaziile, inclusiv rochii office. Una dintre preferatele noastre este Rochia grena cu desen geometric gri Dalas. Se potriveste perfect oricarui tip de silueta, iar culorile si imprimeul cu siguranta o sa va inveseleasca ziua in orice moment.

 

 

Daca sunteti adeptele unui stil mai conservator sau daca la birou nu puteti purta decat anumite tipuri de culori, atunci va sugeram Rochia bleumarin cu desen floral Dalas. O puteti purta cu succes atat acum, pe timp de toamna, dar si la inceputul iernii, in zilele cu temperaruri mai blande. Este confectionata din jersee uni si jersee geometric din cea mai buna calitate, iar forma lui avantajeaza orice tip de silueta.

 

 

In cazul in care doriti o rochie care sa fie potrivita si pentru mers la birou, dar si pentru un eveniment de zi, va recomandam Rochia neagra cu volane si maneci din voal. Este o rochie deosebita, confectionata din voal de cea mai buna calitate. Manecile diafane sunt decorate cu buline, imprimeu care nu se va demoda niciodata si care confera rochiei un plus de romantism.

 

 

Rochiile cu guler sunt perfecte in anotimpul rece, asa ca ca va recomandam sa adaugati cat mai multe in garderoba voastra. Rochia reprezinta o combinatie interesanta si frumoasa intre un jersee bordo, care se integreaza perfect in anotimpul aceasta si un jersee in carouri, imprimeu care deja a revenit in forta de ceva timp.

 

 

Si ultima propunere de astazi este Rochia bordo cu desen floral Dalas. Dupa cum puteti observa, am ales predominant rochii in culori vesele, calde, ideale pentru a fi purtate toamna si a alunga astenia specifica acestui anotimp. Rochia este foarte usor de asortat, asa ca o puteti integra si intr-o tinuta office, dar si in una casual.

 

 

 

Acestea au fost recomandarile noastre de tinute potrivite in orice context si care se adapteaza oricarei siluete. Speram ca v-au placut!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș