5 sfaturi pentru a alege o rochie de zi in care sa arati si sa te simti senzational

Niciodata nu esti multumita de rochiile pe care le alegi? Nu trebuie sa te descurajezi! Avem pentru tine cateva sfaturi pe care le poti pune in practica in momentul in care comanzi rochii de zi. Speram sa tii cont de ele! 

  1. Opteaza pentru o croiala care sa te avantajeze 

In functie de silueta ta, trebuie sa alegi croiala care sa te avantajeze. Spre exemplu, daca esti o persoana cu forme voluptoase, nu opta pentru rochii foarte largi, in marimi mai mari decat ai purta de obicei. Exista croieli care ascund zonele care doresti sa nu fie expuse si in acelasi timp expun punctele forte. Spre exemplu, rochiile in forma de A pot evidentia bustul si talia si pot ascunde zona abdomenului si a coapselor, daca asta iti doresti. 

 

  1. Grija la alegerea materialelor 

Materialele sunt si ele extrem de importante. Fiecare persoana are o anumita preferinta pentru materiale. Unele pot purta orice, inclusiv materiale sintetice, pe cand alte persoane pot purta doar materiale naturale. Felul in care te simti si arati are mare legatura cu materialele. Daca o rochie din material sintetic nu iti permite sa te racoresti pe timp de vara, toata lumea va vedea ca esti ingrijorata si ca nu poti zambi la fel cum o faceai de obicei. 

 

  1. Incearca si alte optiuni cromatice decat de obicei 

Este normal sa ai preferinte cand vine vorba despre culori, insa te incurajam sa alegi si alte optiuni cromatice decat de obicei. Astfel, vei descoperi numeroase nuante care te vor complimenta si pe care le poti purta in fiecare zi. Daca obisnuiesti sa porti numai nuante neutre, este bine sa incepi sa adaugi in garderoba nuante pastelate sau pudrate, cum ar fi roz, bleu, galben, iar apoi chiar sa indraznesti si sa alegi si culori mai tari, care iti vor da un plus de incredere si iti vor schimba garderoba. 

 

  1. Ce spui de imprimeuri? 

Indrazneste si alege imprimeuri pentru rochiile de zi cu zi. Este momentul ideal sa porti astfel de piese vestimentare. Nu te rezuma la un singur tip de imprimeu, ci incearca mai multe. Pentru perioada calda, cele mai potrivite sunt imprimeurile florale. Poti opta pentru imprimeuri florale maxi, pentru imprimeuri cu flori deosebite sau pentru imprimeuri cu flori mici, adorabile. De asemenea, imprimeurile geometrice, imprimeurile abastracte sau cele cu buline se vor integra perfecte in tinutele de zi cu zi, asa ca nu te feri de ele. 

 

  1. Comanda marimea potrivita

Ultimul sfat pe care ti-l oferim este o reluare a unei recomandari: intotdeauna alege marimea potrivita tie. Nu opta pentru o rochie mai mare, pentru a masca anumite zone ale corpului. Intai, alege croiala potrivita si vei observa ca nu ai nevoie de marimi mai mari sau mai mici. La Trend Land, este simplu sa alegi marimea ideala, avand in vedere ca ai la dispozitie un tabel cu masuratori. 

Speram ca aceste sfaturi sa te ajute sa alegi rochiile potrivite pentru zi cu zi!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș