Acum poti cumpara cele mai frumoase rochii de vara la preturi speciale!

Unul dintre cele mai intalnite proverbe este ,,fa-ti iarna car si vara sanie”. Proabil ai observat si tu ca se aplica perfect chiar si cand vine vorba despre alcatuirea unei garderobe: la inceputul toamnei si iarna poti gasi cu usurinta articole vestimentare de vara la preturi foarte bune, din colectia ce tocmai s-a incheiat. Astfel, iti poti organzia garderoba pentru vara viitoare platind mult mai putin si bucurandu-te de aceeasi calitate. In continuare, iti recomandam cinci rochii de vara cu preturi speciale, pe care le poti comanda acum de pe Trendland.ro! 

Pentru sfarsitul de primavara si chiar si pentru ultimele zile de vara, iti recomandam o rochie versatila, pe care o poti purta in mai multe moduri. Este vorba despre aceasta superba Rochie neagra din vascoza cu cordon in talie. Avand maneci lungi, nu iti va fi frig in diminetile usor mai racoroase si nici nu va fi nevoie sa mai porti un cardigan sau un sacou. Este confectionata din vascoza, un material ce permite intretinerea foarte usoara a acesteia, este croita lejer, prezinta platca din dantela fata-spate si in talie este accesorizata cu un cordon cu capete argintii.

Nu stii ce sa imbraci la un eveniment tip cocktail? Atunci iti recomandam cu incredere o Rochie roz din dantela si voal plisat. Este fabricata in Romania, din voal plisat si dantela roz de cea mai buna calitate, prezinta captuseala si un decolteu discret rotund. Fiind croita lejer si avand un design deosebit, o poti purta fara emotii, indiferent de silueta. Este cu siguranta o rochie speciala, in care te vei simti frumoasa si admirata, iar culoarea este ideala pentru vara. 

Urmatorul articol vestimentar pe care ti-l recomandam este ideal atat pentru mers la birou, pentru iesit in oras, plimbari, dar poate fi purtat si la un eveniment unde nu este necesara o tinuta formala. Este vorba despre aceasta Rochie lejera verde cu imprimeu floral. Dupa cum poti observa si din imagine, are o lungime midi, este croita lejer si prezinta un volan incretit la tiv. Pentru un plus de confort este captusita. Suntem siguri ca vei aprecia tesatura fina din care este confectionata si elementele de decor, cum ar fi funditele. 

Stim ca de multe ori nu ai inspiratie pentru tinutele office de vara, asa ca iti recomandam aceasta Rochie mov din jerse cu insertie din brocard. Se deosebeste prin decolteul parte-peste-parte, ce ii confera un plus de senzualitate si prin insertia de brocard multicolor ce accentueaza talia. Rochia este fabricata in Romania, din jerse fin si are o croiala dreapta. 

Ultimul produs din aceasta serie de recomandari este o Rochie roz cu sclipici si drapaj tip funda. Rochia poate fi purtata cu succes atat la evenimente de zi, dar si la cele de seara, datorita culorii si croielii deosebite. Prezinta un drapaj gen funda in partea din fata si un decolteu rotund. Este una dintre rochiile in care te vei simti excelent, oriunde ai purta-o! 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii de vara si ca iti vei alege preferata sau preferatele din aceasta lista!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș