Anul acesta, alege rochii de nunta cu detalii aurii!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii invitata la un eveniment si sa nu stii ce sa porti? Cu atat mai mult daca este vorba despre o nunta. Asa cum bine stii, se recomanda ca anumite culori sa fie evitate la un astfel de eveniment fericit! Nu este chiar o alegere fericita sa porti o rochie alba (deoarece aceasta culoare este rezervata miresei) si nici negru, desi in privinta acestei culori se mai fac exceptii, mai ales daca nu vorbim despre o rochie sau o tinuta all-black. 

 

Chiar daca ai fi tentata sa alegi o tinuta care sa atraga atentia doar asupra ta, este de preferat sa optezi pentru o rochie eleganta, care sa te puna in valoare si care sa nu atraga toate privirile. Poti fie sa alegi o rochie lunga, una midi sau chiar una scurta, daca locatia permite acest lucru. Aproape toate tipurile de rochii pentru seara se potrivesc si in cazul unei nunti. De aceea, nu te teme ca vei cumpara o rochie pe care o vei folosi o singura data. O poti accesoriza diferit si o poti purta si cu alta ocazie! 

 

Iar daca nu esti pasionata de fashion in general, nu iti face griji. De obicei, rochiile pentru nunti este bine sa fie atemporale, astfel incat in momentul in care te vei uita la fotografii peste cativa ani, sa nu regreti decizia de a imbraca o anumita piesa vestimentara. In cazul in care esti in cautarea unei rochii care sa arate bine si sa aiba elemente distincte, care sa ii confere personalitate si rafinament, iti recomandam rochii de nunta cu detalii aurii. Iti garantam ca o sa iti placa la nebunie, avand in vedere ca sunt rochii ce pot fi incadrate in categoria clasicelor. In continuare o sa iti prezentam cateva dintre preferatele noastre! 

 

Prima pe lista este o Rochie cu paiete aurii si maneci cu volane. Trebuie sa mentionam ca este fabricata in Romania, din cele mai bune materiale. Este confectionata dintr-un material elastic decorat cu paiete si tull crem. Pentru un confort sporit si pentru motive estetice, rochia este captusita. Are o croiala dreapta si un decolteu in forma de inima, astfel incat se potriveste oricarui tip de silueta. Probabil o sa iti atraga si tie atentia manecile lungi din tulle cu garnitura din paiete si volane suprapuse. Rochia aceasta este o incantare si suntem siguri ca o sa iti placa!

 

 

 

Daca esti in cautarea unei rochii in care nu doar sa arati bine, dar sa te si simti perfect, mizeaza pe o Rochie din brocard roz si voal roz. Este adecvata oricarui tip de silueta, datorita croielii lejere si este confectionata dintr-un material elastic cu print floral auriu.

 

 

 

Si ultima recomandare de astazi este o Rochie roz cu pelerina lunga asimetrica. Se potriveste perfect unei nunti organizate vara, in aer liber, datorita culorii sale deosebite si croielii vaporoase! Este imposibil sa nu iti placa aceasta rochie. 

 

 

 

In inchiere, speram ca ti-au placut toate aceste rochii si ca vei alege macar una dintre ele pentru a o purta la evenimentele la care esti invitata!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș