Bluze cu dantelă pentru ținutele de iarnă? De ce nu? Iată recomandările noastre!

De câte ori nu ți-ai dorit ca în diminețile de iarnă să poți deschide șifonierul și să îți alegi o ținută elegantă, feminină, confortabilă și călduroasă? De cele mai multe ori, probabil a fost nevoie să faci un compromis, însă de acum nu mai este cazul! Știai că poți avea ținute elegante, ideale pentru sezonul rece, fără să mai renunți la un anumit atribut al pieselor vestimentare? Cel mai simplu este să alegi ținute compuse din pantaloni sau fuste groase și bluze elegante, deosebite. Poți alege cele mai frumoase bluze de pe site-ul trendland.ro, iar în continuare îți vom prezenta cinci dintre bluzele cu dantelă care ne-au atras cel mai mult atenția. 

Indiferent dacă îți dorești o bluză din dantelă pentru o ocazie specială la birou sau pentru un eveniment, recomandarea noastră este următoarea: Bluză neagră din dantelă, fabricată în România. Se potrivește atât în cadrul unei ținute elegante, dar și într-o ținută casual-chic. Este realizată dintr-un material foarte bun, subțire și elastic și din dantelă deosebită. Prezintă un decolteu rotund și mâneci trei sferturi. Se poate purta atât cu pantaloni, dar și cu o fustă de tip creion de exemplu. 

Pentru zilele în care îți dorești o ținută veselă, colorată, alege cu încredere această piesă vestimentară: Bluză roșie din dantelă. Este o bluză realizată dintr-o dantela fină, cu model floral, care îți va încânta privirea. Datorită culorii sale vesele, ți se va modifica starea de spirit de fiecare dată când te vei uita în oglindă și îți garantăm că vei primi și numeroase complimente. Bluza are un decolteu rotund și prezintă dublură din material elastic. 

Dacă îți place să porți predominant fuste pe perioada iernii, ai nevoie de bluze cu o lungime perfectă pentru acest gen de ținută. Sugestia noastră? O Bluză bej accesorizată cu dantelă. Este fabricată în România din cele mai bune materiale și se închide la spate cu un nasture elegant. Fiind croită lejer, se va potrivi de minune oricărei siluete, așa că nu trebuie să îți faci probleme. Prezintă un decolteu rotund și discret, mâneci lungi cu manșete și o dantelă feminină și elegantă, care va atrage toate privirile. 

Pentru ținutele casual cărora îți dorești să le adaugi un plus de eleganță, îți prezentăm această Bluză bleumarin din vascoza cu dantelă. Se poate purta atât la blugi, dar și la alt gen de pantaloni casual și o poți alătura unui cardigan subțire în zilele în care temperaturile sunt mai scăzute. Decolteul și mânecile prezintă o inserție de dantelă fină, care îi conferă bluzei o notă fermecătoare. 

Ultimul articol vestimentar pe care ți-l recomandăm în această serie este o Bluza neagra cu garnitura din dantela. Este ideală pentru diminețile în care tot ce ți-ai dori ar fi o ținută confortabilă și călduroasă. Deși este elegantă, îți oferă libertate de mișcare și confort, astfel încât o vei îndrăgi de la prima purtare. Este confecționată din jerse fin și are inserții de dantelă. Decolteul este accesorizat cu o broșă argintie în formă de fundiță.

 

Ce părere ai despre bluzele pe care ți le-am prezentat? Care ți-a plăcut cel mai mult și unde ai purta-o?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș