Bluze elegante uni sau cu imprimeu deosebit? Tu ce alegi?

Pentru a arata bine in orice situatie si pentru a evita momentele in care nu stii ce sa imbraci dimineata, ar trebui ca garderoba ta sa fie impartita cat mai bine, pe categorii. Pe langa aceasta aranjare, ai nevoie de piese basic, pe care sa le poti purta cu succes la cat mai multe tinute, iar aici ne referim in special la bluze, pantaloni si fuste. Spre exemplu, o bluza alba o poti purta atat la locul de munca, dar o poti integra si intr-o tinuta casual, cu succes, iar o bluza cu un imprimeu deosebit poate fi ideala chiar si pentru un eveniment unde nu este nevoie de o tinuta sofisticata. In continuare, iti prezentam cateva bluze elegante, atat uni, dar si cu imprimeu, pe care le poti purta cu succes oricand doresti! 

Chiar daca alegi o bluza uni, nu trebuie sa te indrepti spre culori fade. Alege in schimb unele care sa iasa frumos in evidenta si care sa iti aduca bucurie in orice moment al zilei, asa cum este si aceasta superba Bluza vernil din voal. Avantajul acesteia este ca poate fi purtata cu succes atat la birou, dar si la diferite evenimente de zi si o poti integra chiar si in tinute casual, alaturi de blugi. Este captusita cu saten, are o croiala lejera, un decolteu rotund cu siret decorativ auriu si se inchide la spate cu un nasture elegant, tot auriu. Bluza este fabricata in Romania.

Daca tot am mentionat culorile deosebite, care iti aduc o stare de bine, nu puteam sa nu iti recomandam si aceasta minunata Bluza lejera uni caramizie. Se potriveste oricui si cu siguranta o vei integra cat mai des in tinutele tale. Este o bluza confectionata dintr-o tesatura fina si subtire, ideala pentru orice anotimp. Ca si design, bluza prezinta anchior parte peste parte si un pliu in fata, ceea ce ii confera un plus de eleganta. Si aceasta este fabricata in Romania!

Daca iubesti imprimeurile, avem o recomandare speciala pentru tine: aceasta Bluza bleumarin cu dungi gri si flori roz piersica. Reprezinta combinatia ideala intre imprimeul cu dungi si cel floral si poate fi purtata cu succes in orice anotimp. Este confectionata dintr-o tesatura fina, elastica, tip matase si prezinta un tiv cu elastic, dar si maneci trei sfeturi tot cu elastic, pentru un aspect deosebit. Bluza prezinta un decolteu discret, rotund, suficient cat sa ii ofere un plus de eleganta. Este genul de piesa vestimentara care poate aduce caldura verii in orice sezon.

Ultima, dar nu cea din urma, este aceasta Bluza eleganta neagra cu print argintiu. Are o croiala lejera, tip kimono, care ii confera si o nota de eleganta, prezinta anchior, maneci lungi, tiv asimetric si slit pe laterale. Bluza este disponibila intr-o marime universala, insa nu trebuie sa iti faci griji deoarece va arata bine pe orice silueta. In ceea ce priveste imprimeul, cu siguranta este unul deosebit, care iti va permite sa porti bluza atat la locul de munca, dar si sa o integrezi in tinute casual si de ce nu, poate chiar si pentru evenimente restranse, cum ar fi o petrecere intre prieteni. 

In incheiere, am vrea sa stim care dintre aceste bluze ti-a placut cel mai mult si unde le-ai purta!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș