Care sunt culorile ideale pentru o rochie pe care o vei imbraca la un botez de toamna?

 

Doar cateva zile au mai ramas din aceasta vara si cu siguranta ti se pare si tie ca a trecut mult prea repede. Insa, in loc sa te intristezi si sa te gandesti ca mai avem mult de asteptat pana vara viitoare, mai bine te concentrezi pe frumusetea toamnei si pe evenimentele la care vei participa. Multe persoane aleg luna septembrie si chiar si inceputul lui octombrie pentru a organiza nunta sau botezul, din mai multe motive. In primul rand, vremea este mai blanda, temperaturile fiind mult mai usor de suportat decat in timpul verii. Apoi, trebuie sa mentionam peisajele incantatoare, in nuante de aramiu, galben, rosu, maro si alte nuante specifice toamnei. Astfel, sedintele foto organizate in natura, chiar si intr-un parc, vor fi spectaculoase. Si trebuie sa luam in calcul si partea financiara, deoarece toamna este mai ieftin sa organizezi un eveniment in comparatie cu vara, cand este sezonul oficial al evenimentelor. 

 

In ceea ce priveste tinutele, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece vei putea purta aproape orice iti doresti. Dupa cum stii deja, temperaturile de toamna sunt destul de ridicate, astfel ca poti opta chiar si pentru rochii de botez realizate din materiale vaporoase (cel putin in luna septembrie). Daca vara ai tendinta de a alege tinute in culori vibrante, care sa iasa in evidenta si care sa se potriveasca perfect anotimpului, toamna iti vei dori sa te asortezi cu natura si sa alegi nuante adecvate. Iti recomandam sa optezi pentru burgundy, rosu, mov inchis, diferite nuante de maro, culoarea mustarului, verde inchis, bleumarin, olive, bordo, violet si altele asemanatoare. Pentru a-ti veni in ajutor, iti prezentam trei dintre rochiile noastre preferate pentru un botez toamna aceasta. 

 

Prima este delicata Rochie eleganta din voal olive cu broderie aurie, ce se potriveste oricui. Este fabricata in Romania, din materiale foarte bune, are o croiala lejera, se inchide la spate discret, cu un nasture auriu si dupa cum poti observa si din imagine, are maneci realizate din voal, cu mansete decorate cu broderie aurie. Rochia poate fi asortata extrem de usor si poate fi purtata atat la un botez organizat intr-un cadru mai restrans, dar si la o petrecere extinsa. 

Nu puteam sa nu aducem in discutie si imprimeul floral, deoarece este unul dintre preferatele noastre si cu siguranta iti place si tie. Astfel, iti recomandam aceasta Rochie eleganta bordo cu print floral maxi, ce pare ca a fost realizata special pentru toamna. Este confectionata dintr-o stofa subtire, elastica, are o croiala dreapta, prezinta un decolteu rotund cu decupaj si are maneci trei sferturi de tip lalea, realizate din voal.

 

 

Nu in ultimul rand, am vrea sa iti prezentam si aceasta Rochie din voal bleumarin cu broderie florala 3D, ideala pentru persoanele care isi doresc o tinuta clasica, eleganta si de efect. Avantajeaza orice tip de silueta si cu siguranta o vei purta cu drag. 

 

In incheiere, am vrea sa stim ce fel de rochii de botez alegi tu pentru toamna aceasta!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș