Ce bluze poti purta vara aceasta la pantaloni? Iata 5 recomandari din noua colectie Trendland!

Vara este la doar cativa pasi de noi si probabil ai inceput si tu sa te gandesti la cele mai frumoase tinute. Chiar daca ai luat in calcul foarte multe rochii si fuste, iti recomandam sa nu ignori si tinutele cu pantaloni. Acestea arata superb si sunt foarte comode, mai ales daca ne referim la pantaloni din materiale foarte placute. Daca ti-am atras atentia, in continuare iti prezentam cateva bluze elegante de dama pe care le poti integra in tinute cu pantaloni! 


Bluzele deschise la culoare sunt intotdeauna o idee buna cand vine vorba despre tinute de vara. Acestea nu iti vor permite sa iti fie cald (asa cum se intampla cu bluzele negre spre exemplu) si se vor integra cu usurinta in orice tinuta. Recomandarea noastra este aceasta superba Bluza alba cu print gri zig-zag. Are o croiala lejera, astfel incat poate fi purtata cu succes de catre oricine, indiferent de silueta si poate fi asortata la orice fel de pantaloni, indiferent daca ne referim la blugi, la pantaloni office, pantaloni casual, pantaloni din stofa sau de in. Cu siguranta vei aprecia si printul in zig-zag, care va atrage atentia intr-un mod pozitiv. Bluza este fabricata in Romania din materiale foarte bune.

Daca e vara, trebuie neaparat sa profiti de imprimeurile cu flori. Astfel, iti recomandam si aceasta Bluza turcoaz cu print floral si cu spatele alb. Dupa cum poti observa doar din imagine, aceasta bluza aduce bucurie oricarei tinute si mai mult ca sigur iti va fi drag sa o porti oricand. Este croita lejer, are un decolteu rotund, discret, maneci scurte, slituri laterale si este fabricata in Romania.

Pentru momentele in care iti doresti o bluza deosebita, pe care sa o poti purta cu incredere chiar si la un eveniment lejer de zi, iti prezentam aceasta superba Bluza bleumarin cu fluturasi. Mai mult ca sigur ai observat si tu in ultimii ani ca se poarta bluzele cu maneci deosebite si chiar arata atat de frumos in orice tinuta. Aceasta nu face exceptie si cu siguranta iti va da o stare de bine ori de cate ori o vei purta. Bluza este fabricata in Romania, din vascoza, prezinta un tiv asimetric, este croita lejer si are anchior in partea din fata. 

Vara este despre culori cat mai vii si despre bucurie, asa ca te incurajam sa porti aceasta minunata Bluza uni orange. Cu toate ca este o bluza simpla, datorita culorii va inveseli orice tinuta si iti va schimba total ziua numai cand te vei uita in oglinda. 

Ultima recomandare de astazi este aceasta superba Bluza bordo cu broderie florala aplicata pe maneci. Se potriveste atat pentru tinutele de zi cu zi, de birou, dar si pentru evenimente speciale, cum ar fi un botez organizat acasa sau orice alta petrecere in cadru restrans. 

Speram sa iti placa toate bluzele pe care ti le-am recomandat si sa alegi macar una dintre ele pentru a o purta vara aceasta!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș