Ce fel de rochii poti alege pentru un botez in perioada caniculara?

 

Dupa cum bine stii, vara este anotimpul ideal pentru evenimente: nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri corporate si multe altele. In acelasi timp, este si sezonul in care temperaturile ne indeamna sa visam la plaja si in care am dori sa purtam cat mai mult doar costumul de baie. In cazul in care esti invitata la un botez in perioada urmatoare si nu stii ce sa alegi astfel incat sa nu iti fie prea cald si sa arati superb, iti vom recomanda cateva rochii de botez realizate din materiale exceptionale. 

Prima recomandare de material este voalul. Acesta este un material foarte usor, racoros, ideal pentru vara. Poti opta pentru rochiii realizate integral din acest material si captusite sau pentru rochii care au si voal in componenta. Rochiile din voal sunt fluide, vaporoase si cu siguranta te vei indragosti de aceste piese vestimentare. Voalul este ideal pentru rochiile croite putin mai lejer sau pentru rochiile in clos sau asimetrice. Un exemplu de astfel de rochie este superba Rochie roz cu decolteu parte peste parte si voaluri suprapuse. 

Aceasta are o croiala ce pune in evidenta silueta si pentru care vei primi multe complimente. Avand in vedere design-ul rochiei, nu vei avea nevoie de prea multe bijuterii pentru a o asorta. Iti sugeram sa alegi o pereche de cercei deosebiti si o bratara, pentru a nu incarca foarte mult zona de sus cu un colier. 

 

 

Dantela a fost intotdeauna un material deosebit, preferat pentru ocazii speciale. Indiferent de modelul dantelei, in momentul in care imbraci o rochie realizata din acest material sau decorata, te vei simti minunat. Partea cea mai buna este faptul ca dantela nu se va demoda niciodata, asa ca daca investesti in rochii realizate din acest material, te vei putea bucura de ele indiferent de tendintele vestimentare. In acest sens, iti recomandam Rochie de ocazie bleumarin cu broderie florala 3D. 

 

 

Rochia are o croiala dreapta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji si sa te intrebi daca te avantajeaza, deoarece se potriveste oricarei siluete. Este confectionata din tull si are o broderie florala din dantela, deosebita. Rochia poate fi purtata atat la un botez restrans, in familie, dar si la un botez organizat intr-o locatie deosebita, cu multi invitati. 

Nu puteam sa nu iti vorbim si despre rochiile din matase. Acest material este foarte bun pentru perioada caniculara, deoarece este racoros si cu siguranta te vei simti minunat purtand o rochie confectionata din matase. Sugestia noastra in acest sens este superba Rochie eleganta crem cu print negru. Este confectionata in Romania, asa ca ai un motiv in plus pentru care sa o adori, are o croiala dreapta, decolteu rotund, este captusita si prezinta maneci deosebite, din tull crem, cu mansete si volane. Nu-i asa ca arata superb? 

 

Asadar, daca esti invitata la un botez in perioada aceasta, iti recomandam sa alegi o rochie realizata din materialele pe care ti le-am prezentat. Te vei simti si vei arata excelent!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș