Ce fel de sacouri preferi? Clasice sau moderne?

 

Sacourile reprezinta unele dintre cele mai frumoase piese vestimentare ce nu ar trebui sa lipseasca din garderoba nici unei doamne sau domnisoare. In ziua de astazi, sunt o multime de modele dintre care poti alege, pentru a-ti compune tinuta perfecta si a te simti excelent. Si depinde doar de tine daca preferi un sacou clasic, ce merge purtat doar la anumite tinute sau daca alegi un sacou modern, versatil, pe care il poti purta atat la birou, dar si la o iesire in oras cu prietenii. Ti-am pregatit in continuare cateva exemple de sacouri de dama clasice si moderne, pentru a te ajuta sa iei decizia potrivita. 

 

Din categoria sacourilor clasice, iti prezentam prima data Sacoul office negru. Asa cum poti vedea, este un sacou ce se potriveste perfect in mediul corporate, un sacou ce va reprezenta alegerea ideala atat pentru zi cu zi, dar si pentru intalnirile de afaceri la care vei participa. Datorita croielii sale, il poti alatura unei perechi de pantaloni sau unei fuste si va arata la fel de bine. In plus, fiind negru, o sa il poti asorta foarte usor si nu vei iesi in evidenta decat daca iti doresti acest lucru. Este un sacou captusit, ce se inchide cu nasturi eleganti si care este fabricat in Romania.

 

 

Tot un sacou clasic este si Sacoul cu garnitura de catifea. Il vei aprecia datorita stofei pepit deosebite, ce ii confera o eleganta aparte si iti permite sa il asortezi foarte usor. Se inchide cu trei nasturi superbi, roz cu argintiu, prezinta un decolteu rotund, iar la revere si in talie are o garnitura fucsia din catifea. Este genul de sacou de care te vei indragosti dupa prima purtare si pe care il integra intr-o multime de tinute reusite.

 

 

Daca preferi sacourile moderne, care sa combine eleganta specifica acestei piese vestimentare si tendintele actuale, ti-am pregatit doua recomandari. Noua ne plac foarte mult amandoua si suntem siguri ca si tu le vei gasi interesante. 

 

Primul este Sacoul din stofa cu dungi. Este un sacou reinterpretat, datorita faptului ca nu se inchide cu nasturi si nu are nici forma clasica, pe care o stim cu totii. Astfel, il poti integra cu succes si in tinute casual, dar si in tinute office. Are o croiala cambrata, un decolteu rotund si este captusit. Se inchide cu un fermoar auriu superb, iar manecile, dar si buzunarele functionale sunt si ele accesorizate cu acelasi tip de fermoar. Poarta sacoul alaturi de o bluza eleganta si o pereche de pantaloni conici pentru o tinuta office sau integreaza-l intr-o tinuta casual, alaturi de o pereche de blugi si o bluza confortabila. Tu cum l-ai vedea purtat?

 

 

Si ultima recomandare este un Sacou alb cu broderie neagra handmade. Este cu adevarat un sacou deosebit, pe care il poti purta si la evenimente speciale, dar si la birou, in zille in care ai nevoie sa arati perfect. Ce il face special? Superba broderie neagra si faptul ca se inchide cu doua panglici satinate!

 

 

Care dintre aceste sacouri iti place mai mult? Ce alegi? Stilul clasic sau modern?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș