Ce fuste poti purta atat la birou, dar si in timpul liber? Iata recomandarile noastre!

Moda este in permanenta schimbare si cu siguranta iti doresti tinute deosebite, in care sa arati perfect, care sa iti reflecte personalitatea si care sa fie si in tendinte. Stim ca de cele mai multe ori poate nu reusesti sa obtii look-ul pe care ti l-ai dorit, insa nu trebuie sa te descurajezi. In primul rand, trebuie sa alegi piese vestimentare de baza, pe care sa le poti integra in numeroase tinute, fara prea mare efort. Astfel de piese vestimentare pot fi: fuste cu design simplu, camasi uni, rochii pe care sa le porti alaturi de cardigane sau de sacouri, pantaloni clasici si asa mai departe. In continuare, vrem sa iti vorbim despre fuste, deoarece este sezonul perfect pentru astfel de piese vestimentare. Mai exact, despre ce fel de fuste poti purta atat la birou, dar si in timpul liber, fara a te gandi prea mult inainte de a-ti alege tinuta.

Fuste uni: cea mai buna alegere 

In ceea ce priveste cromatica, recomandarea noastra este sa optezi pentru fuste uni. Astfel, vei putea potrivi orice fel de bluza sau de camasa, fara sa te ingrijorezi ca poate nu se potrivesc combinatiile stilistice pe care le realizezi. Iti recomandam sa alegi fuste dama elegante in culori inchise (cum ar fi negru, bleumarin, verde inchis, bordo), dar si fuste viu colorate (corai, culoarea mustarului). Nu uita de fuste pastel care se potrivesc la tinute foarte feminine si in care te vei simti excelent de fiecare data. Poti opta pentru un roz pudrat, un baby bleu sau chiar si un kaki. Totusi, daca iti doresti fuste multicolore sau cu diverse imprimeuri, cel mai bine ar fi ca acestea sa ramana elementul principal de atractie al tinutei.

Croiala conteaza 

Croiala este foarte importanta pentru fuste ce pot fi purtate atat in timpul liber, dar si la birou. In primul rand, iti sugeram sa iti indrepti atentia spre fuste conice. Acestea se potrivesc atat unui mediu office, dar si daca iti doresti sa iei cina in oras, sa mergi la cumparaturi sau sa faci o mica plimbare alaturi de persoana iubita sau de prieteni. Daca vrei un look mai relaxat, opteaza pentru fuste cu pliuri, tineresti, dar care pot fi purtate de catre oricine. Sa nu uitam si de fustele in clos, care au un aer usor vintage si pe care poti sa le asortezi dupa bunul plac. 

Ce lungime alegi? 

Bineinteles, trebuie sa discutam si despre lungime. Pentru zi si mai ales pentru birou sunt potrivite fustele midi. Acestea au o eleganta aparte si in plus, iti ofera tot confortul de care ai nevoie pentru a te misca fara probleme. Insa, nu inseamna ca nu poti opta si pentru fuste scurte. Daca iti doresti un astfel de articol vestimentar, asigura-te totusi ca distanta dintre genunchi si tiv nu este mai mare de o palma. In felul acesta, te poti bucura de o fusta foarte frumoasa, ideala chiar si pentru mers la birou si pe care o vei putea purta si in timpul liber, dupa terminarea programului de lucru. 

 

Asadar, dupa cum poti observa, sunt trei aspecte principale de care trebuie sa tii cont in momentul in care alegi o fusta potrivita si pentru birou si pentru timpul liber: cromatica, lungimea si culoarea. Tu porti de obicei fuste? Daca da, cum le alegi?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș