Ce modele de rochii elegante poti purta toamna aceasta la evenimentele in familie?

Ce tipuri de rochii elegante obisnuiesti sa porti toamna? Ai anumite materiale sau culori preferate? In cazul in care iti doresti cele mai frumoase articole vestimentare pentru sezonul rece, trebuie sa stii ca pe site-ul nostru gasesti tot ceea ce iti doresti. In continuare, iti vom prezenta cateva modele de rochii elegante ce pot fi purtate la diverse evenimente in familie, toamna aceasta. Speram sa iti placa si sa le comanzi! 

Rochii din voal accesorizate cu paiete 

Pentru evenimentele ce se desfasoara seara, iti recomandam rochii in care sa stralucesti si pentru care vei fi admirata. Un astfel de exemplu sunt rochiile din voal accesorizate cu paiete, pe care le poti gasi pe site-ul Trendland in diverse combinatii de culori. Acestea sunt usor de purtat si de asortat si avantajeaza pe oricine. 

Avand in vedere ca este toamna, iti recomandam o rochie bordo, ce se asorteaza cu natura si in care te vei simti excelent. Este vorba despre aceasta Rochie eleganta, confectionata din voal bordo si accesorizata cu paiete la maneci si decolteu si fabricata in Romania. Rochia prezinta captuseala, este comoda si o vei putea purta fara probleme. La spate se inchide cu un nasture. Avand in vedere lungimea si croiala rochiei, poate fi purtata atat cu pantofi cu tocuri, cat si cu pantofi cu talpa joasa. 

Rochii din catifea 

Cine nu iubeste catifeaua? Acest material pretios se preteaza sezonului rece si probabil si tu abia asteptai toamna pentru a purta articole vestimentare din catifea. Rochiile realizate din acest material pot fi purtate atat ziua, cat si seara, in functie de croiala si de modul in care sunt accesorizate. 

Astfel, pentru seara iti propunem o Rochie de ocazie din catifea elastica neagra cu glitter si franjuri. Asa cum poti observa si din imaginea de mai jos, are o croiala foarte interesanta, dreapta, ce urmeaza liniile corplui. In partea din fata a rochiei, imediat sub talie incepe o banda din franjuri de matase, ce se continua pana la tiv. De asemenea, rochia prezinta un slit discret in fata, ceea ce ii confera un plus de eleganta. Franjurii din matase sunt aplicati si la maneci, iar in talie rochia este accesorizata cu un cordon din catifea neagra cu glitter. 

 

Rochii din tricot 

Cand te gandesti la rochii din tricot, probabil crezi ca nu sunt adecvate pentru a fi purtate la evenimente. Insa, daca observi rochiile din colectia Trend Land, vei vedea ca sunt potrivite pentru a fi incadrate la rochii elegante. Astfel, recomandarea noastra este aceasta Rochie turcoaz cu fir stralucitor si decupaj la decolteu. Este fabricata in Romania, din tricot fin cu fir metalic stralucitor. Rochia este croita lejer, prezinta un decolteu rotund cu decupaj si maneci trei sferturi cu elastic si volane. Nu-i asa ca arata superb? 

Daca ti-au placut aceste rochii, le poti comanda de pe site-ul Trend Land la preturi excelente! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș