Ce tinute poti alege pentru intoarcerea la birou?

Intoarcerea la birou dupa o pauza destul de lunga poate fi dificila, insa cu siguranta te vei adapta foarte repede. Indiferent de motivul pauzei, ai nevoie de un program bine planificat, care sa te ajute in primele zile, pana te reobisnuiesti cu tot ceea ce inseamna lucrat la birou. Nu doar programul trebuie bine pus la punct, ci si vestimentatia. Daca te-ai obisnuit sa porti in mare parte haine casual, iar pentru birou ai nevoie de tinute office, elegante, va trebui sa iti gasesti motivatia necesara pentru a alege cele mai frumoase tinute. Spre exemplu, multe dintre femeile care se intorc la birou dupa concediul de crestere a copilului spun ca nu se mai regasesc in stilul vestimentar de dinainte de nastere si au nevoie de o perioada de acomodare cu hainele potrivite pentru birou. 

Pentru ca acest proces de acomodare sa fie cat mai lin si sa nu resimti presiunea de a purta un anumit stil vestimentar, iti recomandam sa incerci sa iti resetezi gandirea. Chiar daca te-ai obisnuit cu o alta vestimentatie pe perioada cat ai stat acasa, nu inseamna ca nu te vei mai putea bucura de hainele preferate sau ca tinutele de birou trebuie sa fie neatractive. 

Sunt destule modalitati prin care poti purta tinute office, dar care sa fie atractive si in care sa te simti excelent. Un prim exemplu ar fi sa accesorizezi tinuta cu o brosa deosebita sau cu o esarfa. Daca nu ai un cod vestimentar impus in ceea ce priveste culorile, poti alege rochii office, care au croieli clasice, dar care se remarca prin paleta de culori sau prin imprimeu. Nu trebuie sa optezi doar pentru tinute in tonuri de gri, negru, bleumarin sau crem daca nu ai un stil vestimentar impus de catre compania sau institutia pentru care lucrezi. Pentru a-ti veni in ajutor, iti prezentam in continuare doua dintre rochiile care iti pot face adaptarea la birou mult mai usoara. 

Pentru ca este primavara, cu siguranta simti nevoia de haine vesele, cu imprimeuri deosebite. Astfel, iti recomandam aceasta superba Rochie alba cu print floral maxi roz-negru. Cromatica iti permite sa o porti la birou, fara a te indeparta de caracteristicile tinutelor office. Este o rochie realizata din tesatura fina, tip matase, este captusita, prezinta un decolteu rotund, se inchide discret la spate, cu un nasture si trebuie sa mentionam ca este fabricata in Romania. 

 

 

Daca iti doresti o rochie care sa atraga prin simplitate, atunci sigur iti va placea aceasta: Rochie lejera neagra cu tiv albastru. O poti asorta foarte usor, cu un trench elegant si pantofi negri sau daca vrei sa iesi in evidenta, poti opta pentru o pereche de pantofi albastri. Rochia este fabricata in Romania, este croita lejer si confectionata din triplu voal. 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de rochii office ideale pentru intoarcerea la birou. Daca vrei sa vezi mai multe modele si sa iti alegi preferatele, te asteptam in magazinul nostru online!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș