Ce tipuri de rochii poti alege la diverse evenimente din vara aceasta?

Suntem siguri ca abia astepti evenimentele de vara pentru a te distra si a te bucura alaturi de persoanele dragi din viata ta. Insa, probabil iti faci griji si in ceea ce priveste alegerea tinutei. Pentru a-ti fi mai usor iti prezentam trei modele de rochii elegante si iti vom spune unde le poti purta. 

Unele dintre cele mai frumoase evenimente sunt botezurile. Insa, pentru unele persoane, reprezinta si evenimente destul de provocatoare din punct de vedere stilistic. Spre deosebire de nunti, botezurile sunt in general mai permisive, exceptie fiind cele organizate in locatii exclusiviste care cer un anumit dress code. Astfel, pentru botezuri sunt recomandate in general rochiile elegante prin simplitate in culori vesele. Nu este indicat sa alegi negru sau culori inchise deoarece este un eveniment foarte fericit, la care pot participa si foarte multi copii. Un astfel de exemplu este aceasta Rochie din tull roz-pudra cu glitter. O poti purta cu succes la botezul unei fetite, avand in vedere culoarea deosebita. Are o croiala lejera, asa ca este perfecta chiar si daca vei merge la botez alaturi de copilul tau, pentru ca iti va fi usor sa te misti purtand-o. Este confectionata din tulle cu glitter si este captusita. 

Petrecerile de tip cocktail te pot deruta cateodata, mai ales daca esti pe fuga si nu stii exact ce tinuta sa alegi. Dupa cum stii, acest tip de petrecere este organizat de obicei dupa orele 4-5 dupa-masa si se incheie undeva in jurul orei 8 seara. Asadar ai nevoie de o rochie potrivita atat pentru zi, cat si pentru inceput de seara. In plus, trebuie sa alegi tinuta si in functie de scopul petrecerii. Exista petreceri cocktail mai formale si petreceri cocktail unde distractia este in toi, iar dress code-ul nu are atat de mare importanta. Pentru petrecerile putin mai formale iti recomandam o Rochie eleganta bordo cu tull si banda cu paiete aurii. Este confectionata din stofa subtire, elastica si din tulle. Are o croiala dreapta, astfel ca se va potrivi oricui si manecei trei sferturi cu volane asimetrice. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns si este bine de mentionat ca este fabricata in Romania. 

Nu trebuie sa uitam si de nunti, deoarece vara este sezonul oficial al acestor evenimente. Desi primul impuls ar fi sa alegi o rochie lunga, iti recomandam sa iti indrepti atentia si spre rochiile mai scurte, fie midi, fie pana la genunchi. Daca nu este o petrecere fastuoasa o astfel de tinuta se va potrivi perfect. Recomandarea noastra este aceasta Rochie violet cu glitter si decolteu parte peste parte. Este croita drept si are un decolteu parte peste parte, astfel ca iti va scoate talia in evidenta. Este realizata din stofa subtire, usor elastica, iar talia este accesorizata cu o brosa cu strasuri. Nu-i asa ca arata excelent? 

Daca ti-au placut aceste rochii, te asteptam in magazinul nostru online pentru a-ti comanda preferata si pentru a vedea si alte modele incantatoare. 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș