Cele mai frumoase bluze cu imprimeuri deosebite!

Te-ai plictisit de garderoba actuala sau vrei sa iti schimbi stilul si nu stii spre ce sa te indrepti? Indiferent de motivul pentru care iti doresti sa achizitionezi piese vestimentare noi, vrem sa iti venim in ajutor si sa iti prezentam cateva bluze elegante cu imprimeu, pe care le poti purta atat la pantaloni, dar si la fusta. 

Unul dintre cele mai feminine si simpatice imprimeuri este fara indoiala cel cu inimioare. De cand nu ai mai purtat o bluza care sa aiba un astfel de print? Cu toate ca multe persoane spun ca il evita pentru ca ar putea fi considerat copilaros, nu este deloc asa: se potriveste oricui, indiferent de varsta si iti va oferi o stare de bine ori de cate ori te vei uita in oglinda. Recomandarea noastra in acest sens este Bluza din vascoza bleumarin cu inimioare. Daca nu stiai deja, vascoza este un material foarte bun, care se adapteaza foarte bine temperaturilor, astfel ca iarna iti va tine cald si vara racoare. Bluza prezinta un decolteu rotund, decupaj si volanas si de asemenea, o banda satinata alba. Are maneci trei sferturi cu volane si este croita lejer, astfel incat se potriveste oricarui tip de silueta. Este fabricata in Romania.

Daca iti place sa porti predominant bluze albe, vrem sa iti propunem sa incluzi in garderoba ta si bluze albe cu imprimeuri discrete. Acestea vor oferi un aspect cu totul diferit tinutelor, pastrand totusi eleganta specifica bluzelor albe, de care te-ai indragostit. Sugestia noastra este aceasta Bluza alba cu print discret. Trebuie sa mentionam ca este confectionata, dintr-un material fin, elastic, tip matase. Prezinta un elastic la tiv, decolteu rotund, este croita lejer si manecile sunt trei sferturi cu bride. Poti include aceasta bluza atat in tinute casual, dar si in tinute elegante, pentru mers la birou, de exemplu. 

Tot o bluza alba iti prezentam si in continuare, insa in cazul acesteia, printul este mai evident. Este vorba despre aceasta Bluza alba din bumbac cu buline negre. Este confectionata in Romania, din 100% bumbac si prezinta o croiala lejera. Bluza are un decolteu rotund cu volanas si siret satinat negru si un imprimeu cu buline negre destul de mari, care ii ofera un apect adorabil.

Din categoria bluzelor cu imprimeuri irezistibile nu putea sa lipseasca bluzele cu print floral. Acestea se potrivesc in orice situatie si vor transforma total tinutele tale. Acestea fiind spuse, iti prezentam Bluza bleumarin cu panselute, pe care o poti purta cu succes atat la fuste, dar si la pantaloni. Este confectionata dintr-un material foarte fin, tip matase, elastic, in care te vei simti foarte bine. Prezinta un decolteu rotund si maneci trei sferturi cu elastic. 

 

Ultimul articol vestimentar din aceasta serie este reprezentat de o bluza perfecta pentru a fi purtata la mai multe ocazii, inclusiv la birou. Este vorba despre aceasta Bluza alba cu dungi bleumarin si guler tunica. Imprimeul cu dungi, indiferent daca este vertical sau orizontal, se potriveste oricui si in orice situatie, asa ca te incurajam sa ai cat mai multe astfel de piese vestimentare in colectie. 

In incheiere, am vrea sa stim daca ti-au placut bluzele prezentate!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș