Cele mai frumoase rochii de zi pentru toamna aceasta, de la Trend Land

Toamna este mai aproape decat ne-am fi asteptat. Probabil ai observat si tu ca verile trec din ce in ce mai repede, iar toamna soseste exact cand nu ne asteptam. Iti recomandam sa iti revizuiesti garderoba de toamna si sa o completezi cu diverse articole vestimentare deosebite. De pe lista ta nu ar trebui sa lipseasca rochii de zi superbe, pe care le poti gasi in noua colectie de la Trend Land. In continuare, iti prezentam cateva dintre acestea. 

Culoarea smaraldului se potriveste perfect in anotimpurile reci. La inceput de toamna, o rochie intr-o astfel de culoare te va ajuta sa iesi in evidenta si se va asorta perfect cu frunzele ruginii din copaci si covorul de frunze de pe strazi. Iti garantam ca te vei simti excelent purtand o piesa vestimentara cum este aceasta Rochie uni verde smarald cu decolteu parte peste parte. Este confectionata lejer, astfel ca se va potrivi cu succes oricui si este fabricata dintr-o tesatura fina, creponata, foarte placuta la atingere. Decolteul parte peste parte este atractia principala a acestei rochii. 

 

 

Daca iti doresti rochii office pe care sa le poti purta cu succes si la diverse evenimente de zi sau pur si simplu cand vrei sa arati exceptional, atunci iti recomandam aceasta superba Rochie office bleumarin cu print floral dantelat alb. Este confectionata dintr-un jerse gros si elastic, fiind potrivita zilelor mai racoroase de toamna si de ce nu, o vei putea purta chiar si la inceput de iarna. Are o croiala dreapta, astfel ca se potriveste oricarei siluete, prezinta un decolteu rotund si maneci trei sferturi care arata exceptional. 

Chiar daca ne referim la toamna, nu trebuie sa renunti la imprimeurile florale. Acestea sunt cele mai potrivite in anotimpurile calde, astfel ca inceputul toamnei este ideal pentru astfel de articole vestimentare. Alege rochii in culori tari, care sa se asorteze cu vremea si in care sa te simti excelent, asa cum este si aceasta Rochie bleumarin cu flori maxi roz. Asa cum poti observa deja, este croita in clos si este confectionata dintr-un material foarte placut, un voal imprimat. Rochia este captusita, prezinta maneci trei sferturi cu elastic si are un cordon in talie pentru a evidentia silueta. Cu siguranta te vei indragosti de imprimeul deosebit al acestei rochii. 

 

Nu in ultimul rand, vrem sa iti recomandam si o rochie cu imprimeu cu buline. Probabil stii deja ca bulinele reprezinta unul dintre imprimeurile ce nu se va demoda niciodata, asa ca este usor de inteles alegerea noastra. Aceasta Rochie bleumarin cu buline roz-pudra prezinta un imprimeu cu buline mari, in diferite dimensiuni, care arata exceptional. Are o croiala dreapta, iar combinatia de roz pudra si bleumarin suntem siguri ca va fi pe placul oricui. Nu-i asa ca arata exceptional aceasta rochie? 

Speram ca rochiile prezentate iti sunt pe plac si ca vei alege sa le comanzi din magazinul nostru online, unde vei gasi si alte modele exceptionale.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș