Clasic sau modern? Tu ce stil alegi pentru rochia de seară perfectă?

Fiecare doamnă sau domnișoară are anumite preferințe când vine vorba despre rochii de seară. Unele își doresc rochii moderne, rochii care să respecte în totalitate tendințele actuale, pe când alte femei vor rochii clasice, perfecte pentru orice eveniment și care nu se vor demoda așa de ușor. Dacă nu știi ce să alegi, în continuare îți vom prezenta câteva rochii de seara pe care le poți comanda online de la Trendland.ro! 

Animal print-ul este unul dintre cele mai controversate și totodată elegante imprimeuri. Dacă știi cum să îl integrezi în ținută, îți garantăm că va fi un succes total. În acest sens, îți recomandăm în primul rând această superbă Rochie din voal cu animal print mov. Așa cum se poate observa și din imagine, se potrivește perfect pentru primăvară și vară, alături de pantofi stiletto sau de sandale. Croiala este lejeră, are un tiv asimetric, talia este accentuată și este important de menționat că rochia este căptușită. Ca element extra, rochia prezintă inserții din dantelă neagră.

Tot din categoria rochiilor moderne, dar cu un ușor accent vintage, îți sugerăm și această superbă Rochie din brocard argintiu cu volan plisat. Accentul vintage este dat de imprimeul în romburi, pe care cu siguranță îl vei aprecia. Rochia este croită drept, astfel că se potrivește tuturor siluetelor, are un decolteu rotund, accesorizat cu broderie neagră din catifea, mâneci trei sferturi, voal plisat la tiv și se închide cu un fermoar ascuns la spate. Poți purta această rochie atât la diferite evenimente, dar și la o cină alături de persoana iubită sau în prezența familiei. Este fabricată în România.

Nu puteam să nu îți prezentăm și o rochie bordo, modernă, care se potrivește oricui. Este vorba despre această Rochie bordo cu broderie, fabricată în România. Este fabricată din triplu voal elastic, cu broderie florală, este croită drept și are un slit la spate. Decolteul este discret, rotund și accesorizat cu elemente aurii. Mânecile scurte îți dau posibilitatea să o porți în orice anotimp (spre exemplu, iarna o poți purta cu un șal). Se închide la spate cu un fermoar ascuns. Datorită culorii deosebite, este foarte ușor de asortat.

O rochie neagră ar trebui să fie nelipsită din garderoba ta, așa că îți recomandăm una deosebită: Rochie eleganta neagra cu broderie. Așa cum poți observa, punctul central de atracție al rochiei este talia, datorită faldurilor și broderiei deosebite. Rochia este confecționată din stofă subțire, are un decolteu rotund și prezintă anchior la spate.

Încheiem seria de recomandări cu o rochie pe placul oricui, foarte ușor de purtat și care se potrivește aproape la orice eveniment. Este vorba despre această Rochie bordo din dantela cu peplum. Este confecționată din stofă subțire și elastică și din dantelă. Rochia este căptușită, are mâneci scurte și prezintă un decolteu rotund. Datorită peplumului, se potrivește indiferent de siluetă, deoarece maschează zona abdomenului. 

La final, am vrea să știm dacă tu preferi rochii moderne sau clasice!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș