Cum alegi rochia office ideala, indiferent de silueta? Iata cateva criterii de care sa tii cont

Organizarea sau completarea unei garderobe office poate fi destul de dificila, mai ales daca nu ai un stil vestimentar cu reguli clare. Daca nu mai ai inspiratie si nu stii ce sa mai porti pentru a arata exceptional la locul de munca, iata cateva sfaturi pe care le poti urma, astfel incat sa alegi o rochie office care sa fie potrivita indiferent de silueta si care sa fie usor de purtat la orice loc de munca.

Culoarea 

Daca nu vrei sa dai gres, cel mai bine este sa alegi o rochie office intr-o culoare neutra sau intr-o culoare pastelata. Bineinteles, vara, poti adauga mai multa culoare, optand pentru rochii cu imprimeu floral spre exemplu. Insa, tine cont ca desi poti alege astfel de imprimeuri, este important sa nu optezi pentru culori stridente. Opteaza pentru rochii office in palete de culori care sa se potriveasca oricand, asa cum am mentionat anterior. De asemenea, este foarte important ca rochia sa se potriveasca perfect cu restul accesoriilor si pieselor vestimentare (spre exemplu sacou) astfel incat tot lookul sa fie unul uniform. 

Lungimea 

Probabil te gandesti ca o rochie office ar trebui sa fie cat de lunga posibil, pentru a fi decenta si a respecta codurile vestimentare impuse. In realitate, rochiile office pot incepe de la genunchi in jos. Cel mai adesea se poarta rochiile care depasesc genunchiul, rochiile care sunt usor deasupra genunchiului (cu maxim cativa centimetri) si rochiile midi. Astfel, poti alege lungimea rochiei in functie de preferinte, daca nu ai mai multe recomandari de la locul de munca. 

Materialul 

Avand in vedere ca petreci mai bine de 8 ore pe zi intr-o rochie office, este important sa alegi un material in care sa te simti confortabil si care sa se prezinte impecabil chiar si dupa mai multe spalari. Cel mai adesea, rochiile office sunt realizate din stofa, indiferent de tipul acesteia (stofa subtire, mai groasa, elastica, putin elastica si asa mai departe). Insa, nu trebuie sa neglijezi si celelalte tipuri de materiale pe care le poti poti cu succes, chiar si bumbacul. 

Imprimeu 

Probabil te intrebi ce fel de imprimeu poti alege pentru a-l purta la locul de munca. Daca este un loc de munca mai permisiv, poti alege inclusiv un imprimeu floral. Cel mai adesea, rochiile office au imprimeuri clasice, atemporale, asa cum sunt bulinele, dungile, carourile. Spre exemplu, un imprimeu excelent pentru a fi purtat cu succes la locul de munca este imprimeul de tip pepit. Acesta avantajeaza pe oricine si cu siguranta il vei aprecia si mai mult in momentul in care vei primi numeroase complimente pentru alegerea tinutelor. 

Asadar, cand vrei sa alegi rochii office, indiferent de silueta ta, tine cont de aceste criterii si cu siguranta va fi mult mai usor sa iti completezi garderoba.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș