Esti in cautarea unor pantaloni de dama eleganti plus size? Ii poti comanda online!

 

Cele mai intalnite preconceptii in ceea ce priveste moda sunt cele legate de siluetele voluptoase. Se pare ca aproape nimeni nu asculta sfaturile specialistilor si astfel, persoanele care nu au tocmai silueta perfecta, aleg piese vestimentare nepotrivite, care maresc vizual. Iar pantalonii sunt articolele vestimentare cel mai greu de ales. In primul rand, daca si tu ai o silueta voluptoasa, alege pantaloni cu talie inalta. Acestia vor modela frumos silueta si vor crea o baza a tinutei tale. Niciodata nu alege pantaloni cu doua sau trei marimi mari mari daca iti doresti pantaloni largi. Nu vei face decat sa atragi atentia asupra ta in mod negativ. 

 

In continuare, iti vom prezentam cinci perechi de pantaloni de dama eleganti plus size, care sigur vor fi si pe placul tau si care iti vor complimenta silueta! 

 

Pantalonii cu talie inalta se potrivesc de minune oricarei siluete, in special uneia voluptoase. Acestia contureaza foarte frumos talia si datorita lor, nu se vor vedea forme inestetice, indiferent ce alegi in partea de sus. Foarte putine femei sunt cu adevarat multumite de zona abdomenului si de forma taliei, asa ca pantalonii cu talie inalta rezolva orice problema. In acest sens, iti recomandam o pereche de Pantaloni bleumarin conici, din bumbac. Nu te teme sa porti pantaloni conici, chiar daca nu ai silueta perfecta. Daca alegi marimea corespunzatoare, vei arata perfect purtandu-i! 

 

 

 

Din categoria ,,miturilor” cand vine vorba despre reguli vestimentare pentru persoanele cu siluete voluptoase, mentionam si culorile aprinse. Mai exact, se spune ca o persoana care nu are silueta perfecta, trebuie sa poarte doar culori neutre. Este un lucru total neadevarat! Indiferent de marimea pe care o porti la haine, trebuie sa alegi doar culorile care iti plac! Mult mai importante sunt croielile, materialele si bineinteles alegerea marimii. Simte-te bine alegand culori deosebite! Noi iti recomandam Pantaloni conici fucsia. Nu-i asa ca sunt superbi? 

 

 

 

Si daca tot am mentionat pana acum pantaloni conici, trebuie sa iti prezentam si aceasta pereche: Pantaloni conici albastri. Sunt fabricati in Romania, confectionati din stofa subtire si au o lungime de 7/8 ceea ce ii face potriviti pentru a fi purtati cu orice fel de incaltaminte. Avand aceasta lungime, dar si talia inalta, vor reusi sa alungeasca picioarele, chiar daca este doar o iluzie optica. Sunt perfecti pentru a fi purtati la birou si suntem siguri ca vei aprecia dunga cusuta in fata, pe fiecare picior.

 

 

 

Daca totusi preferi pantalonii lejeri, iti recomandam sa alegi unii care sa iti complimenteze silueta. O croiala lejera, nu inseamna ca trebuie sa alegi pantaloni cu 2 sau trei marimi mai mari. Cei care sunt croiti astfel incat sa fie lejeri isi pastreaza eleganta si pot evidentia silueta. Ori aceste lucruri nu le poti obtine cu o pereche de pantaloni obisnuita, dar intr-o marime mai mare. Iti recomandam o pereche de Pantaloni lejeri kaki, pe care ii poti integra cu usurinta atat in tinute casual, dar si in tinute office. 

 

 

 

Iar pentru momentele in care iti doresti o tinuta eleganta, cand vrei sa arati spectaculos cu minim de efort si sa ascunzi anumite imperfectiuni ale siluetei, iti recomandam o pereche de Pantaloni evazati bleumarin. Acestia sunt confectionati din vascoza, au un cordon din material textil, si elastic in talie. 

 

 

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre de pantaloni dama eleganti plus size. Am vrea sa stim care este perechea ta preferata!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș