Fustă sau pantaloni? Ce preferi când vine vorba despre compleuri damă?

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/frDwhQc9Stk

Indiferent dacă preferi fustele sau pantalonii, din garderoba ta nu ar trebui să lipsească aceste categorii de piese vestimentare. Poți purta predominant fuste și din când în când ținute în care să integrezi pantaloni și invers. Astfel, te vei bucura de diversitate stilistică și nu te vei plictisi niciodată de ținutele tale. Dacă vrei să adaugi câteva piese vestimentare in colecția ta, în continuare îți prezentăm câteva compleuri dama, atât cu fustă dar și cu pantaloni pe care le poți purta la diverse ocazii. Primele pe lista sunt costumele cu fustă. 

Unul dintre cele mai frumoase imprimeuri pentru un compleu este cel de tip pepit. Probabil ai auzit de stofa pepit sau poate chiar ai purtat astfel de piese vestimentare. Se potrivește perfect în orice împrejurare, atât la locul de muncă, dar și la un eveniment la care îți dorești să nu dai greș în privința ținutei. Recomandarea noastră? Un Costum sacou pepit și fusta neagra. Acesta este fabricat în România, iar ambele piese vestimentare sunt confecționate din stofă (pepit pentru sacou și stofă neagră, puțin elastică pentru fustă). Sacoul este căptușit, are o croială clasică și un decolteu rotund. De menționat faptul că prezintă buzunare funcționale cu refileți din piele. Fusta este la rândul ei căptușită este croită conic și are un slit la spate.

Pentru că este primăvară, îți recomandăm să porți cât mai multe piese vestimentare vesele, colorate, care să îți aducă bucurie atât ție, cât și celor care te privesc. Astfel, îți recomandăm un Costum bordo din trei piese, format din sacou, bluză și fustă. Îl poți purta ca atare sau poți integra piesele vestimentare componente și în alte ținute. Atât sacoul, dar și fusta sunt confecționate din stofă elastică, iar bluza din țesătură fină, albă.

Oricât de frumoase ar fi compleurile cu fuste, știm că uneori preferi pantalonii, așa că îți recomandăm în primul rând, acest superb Compleu sacou bordo și pantaloni negri. Sacoul este realizat din stofă de cea mai bună calitate și este căptușit. Are buzunare oblice, cu un singur refilet și se închide cu nasturi negri. În zona decolteului prezintă broderie neagră. Pantalonii sunt confecționați din stofă subțire, puțin elastică, au o croială conică și o dungă cusută în partea din față. Sunt accesorizați cu o fundiță aurie au talia înaltă și se închid cu fermoar și nasture. 

Ultimul compleu pe care ți-l prezentăm astăzi este versatil și poate fi purtat la diferite ocazii. Este vorba despre acest deosebit Costum bluza negru-crem și pantaloni negri. Bluza este realizată din jerse negru-crem, foarte fin și cu un imprimeu floral. Are o croială lejeră, mâneci lungi cu volane din voal negru și decolteu rotund cu decupaj și accesoriu auriu. Pantalonii sunt conici și sunt confecționați din stofă elastică. In partea din față prezintă o dungă cusută pe fiecare picior, sunt accesorizați cu o fundiță aurie și se închid cu fermoar și nasture auriu.

În încheiere, am vrea să știm dacă tu preferi fuste sau pantaloni și care dintre aceste costume este pe placul tău!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș