Garderoba ta nu poate fi completa fara aceste 5 perechi de pantaloni

 

Iti place sa porti fuste sau pantaloni? Cat de des imbraci tinute care sunt construite in jurul unei perechi de pantaloni? Desi fustele sunt cele mai potrivite pentru tinute feminine si elegante, cateodata o pereche de pantaloni de dama eleganti este tot ce ai nevoie pentru a arata senzational. Sunt comozi, sunt usor de asortat si te vei simti mai bine in ei daca stii ca vei avea o zi incarcata, in care vei merge mult sau poate nu vrei sa te gandesti din 5 in 5 minute daca ti s-a sifonat fusta. Asa ca ti-am pregatit cateva exemple de pantaloni care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta si pe care iti garantam ca ii vei purta foarte des!

 

Pantalonii conici sunt unii dintre cei mai comozi si mai eleganti pe care ii poti purta. Asa ca prima recomandare din lista aceasta este o pereche de Pantaloni bleumarin cu carouri fine negre. Datorita croielii lor, se pot integra cu succes atat intr-o tinuta casual, dar si intr-o tinuta eleganta. In primul caz, ii poti purta cu o pereche de botine si o bluza la alegere, iar pentru tinuta eleganta, alaturati-le o pereche de pantofi si o camasa si poti merge chiar si la birou imbracata asa. Sunt confectionati din stofa subtire, elastica si au carouri fine, negre, ce le confera un plus de eleganta.

 

 

Din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca pantalonii negri, care pot fi purtati la orice tinuta. Asa ca iti recomandam o pereche de Pantaloni negri cu strasuri, croiti conic si confectionati din stofa subtire si elastica, pentru a-ti evidentia picioarele. Nu trebuie sa iti fie teama sa porti astfel de pantaloni: alege o pereche de pantofi cu toc si vei arata senzational, indiferent de silueta.

 

 

Pentru tinutele casual, ai nevoie de pantaloni comozi, care sa poata fi purtati atat cu pantofi, dar si cu incaltaminte sport. Cum este si perechea de Pantaloni lejeri kaki, confectionata din in si vascoza. Culoarea kaki nu se va demoda niciodata si poate fi purtata cu succes atat in cadrul tinutelor casual, dar si a celor office, avand grija la cromatica si la celelalte piese vestimentare purtate. Acesti pantaloni au o croiala lejera, talia este accentuata de o betelie si se inchid cu fermoar si nasture.

 

 

Vara este anotimpul perfect pentru culori vesele, pentru culori pastelate si pentru pantaloni subtiri si comozi. De aceea, suntem siguri ca vei adora Pantalonii conici galbeni din bumbac satinat. Sunt fabricati in Romania, au lungimea 7/8 si sunt confectionati din bumbac satinat cu elastan, pentru un plus de eleganta si pentru a fi cat mai confortabili. Au talia inalta, se inchid cu fermoar si cu un nasture delicat si auriu. Ideal ar fi sa ii purtati alaturi de o bluza alba, pentru a-i pune in evidenta.

 

 

Si daca tot am spus de culori, ultima sugestie din lista de astazi este perechea de Pantaloni conici bordo cu curea, perfecti pentru a fi purtati si la birou. Culoarea bordo este una dintre cele mai frumoase pe care o poti alege pentru momentele in care vrei sa te simti feminina si eleganta. Pantalonii sunt confectionati din bumbac, se inchid cu fermoar si cu doi nasturi aurii, sunt accesorizati cu o curea deosebita, bordo si de asemenea prezinta buzunare decorative in spate si functionale in fata.

 

 

 

Care dintre aceste perechi de pantaloni ti-au placut cel mai mult?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș