Iti doresti o fusta midi, dar nu stii cum sa o porti? Iata cateva sfaturi ce iti vor alunga temerile!

Fustele midi au fost foarte apreciate la jumatatea secolului trecut, mai ales fustele in clos sau cele plisate. Adevarul este ca arata extrem de bine si nu ai vreun motiv sa nu integrezi cat mai des in tinuta o astfel de piesa vestimentara. Desi fustele scurte au fost foarte multi ani in topul preferintelor femeilor, in ultimul deceniu, fustele midi au revenit din nou in tendinte si nu putem decat sa ne bucuram. Fustele cu aceasta lungime se potrivesc perfect pentru diferite tinute, atat de birou, dar si pentru petrecerea timpului liber sau pentru evenimente si sunt foarte usor de asortat. In plus, sunt perfecte pentru orice tip de tinuta si au capacitatea de a conferi oricarui look un aer usor romantic. Poti integra fustele midi atat in tinute clasice, tinute romantice, tinute office, dar si in tinute indraznete.

Cum alegi fusta midi si ce bluza asortezi la aceasta? 

Asa cum spuneam deja, fustele midi se potrivesc oricui, cu o conditie: sa alegi lungimea perfecta si sa o combini corect cu alte piese vestimentare. Astfel, asa cum banuiai deja, nu exista o lungime standard pentru fuste dama elegante midi. In principal, acest tip de fusta trebuie sa ajunga pana la jumatatea gambei, insa in functie de silueta ta si de incaltamintea pe care o vei alege, poti ,,trisa” si poti alege o fusta mai scurta putin, astfel incat picioarele sa para mai lungi si mai subtiri. In unele cazuri, poti scurta fusta pana aproape de genunchi, insa ai grija ca noua lungime sa ii acopere in totalitate. 

Este foarte important si ce porti in partea de sus. De regula, fustele midi au talia inalta, ceea ce iti ofera libertate in ceea ce priveste alegerea bluzei ideale. Ce iti recomandam noi? O bluza tip crop-top, un top de tip bandana sau un maieu delicat, eventual decorat cu dantela. Indiferent ce tip de bluza alegi, ai grija sa o porti bagata in fusta, nu pe deasupra.

Si incaltamintea conteaza! 

Bineinteles, nu trebuie sa uiti de incaltaminte. In functie de tipul tinutei, poti asorta pantofi stiletto, pentru momentele in care iti doresti sa fii eleganta sau sa mergi la birou, pantofi peep-toe, balerini cu varf ascutit sau orice alti pantofi cu talpa joasa, insa obligatoriu cu varf ascutit. Nu alege pantofi sau sandale cu barete in jurul gleznei, deoarece vei scurta vizual picioarele. 

Daca iti doresti o tinuta cu adevarat indrazneata, iti recomandam sa alegi o pereche de pantofi sport. Alaturi de un tricou uni si de o geaca de blugi, vor crea look-ul perfect pentru o plimbare sau pentru a petrece timpul liber alaturi de prieteni sau persoana iubita. Nu iti fie teama sa experimentezi pana gasesti stilul ce ti se potriveste si care iti place in mod deosebit. 

In incheiere, am vrea sa stim cum porti tu fustele midi. Alegi sa le integrezi exclusiv in tinute elegante sau iti place sa experimentezi cu stilurile vestimentare? 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș