Iti doresti rochii marimi mari perfecte pentru tinutele de zi? Iata recomandarile noastre!

 

Probabil ca ai observat si tu ca in ziua de astazi, cele mai multe piese vestimentare sunt confectionate pentru persoanele ce se inscriu in anumite masuri. Foarte rar se gasesc haine si pentru persoanele care nu au chiar un abdomen plat sau care momentan nu se afla in cea mai buna conditie fizica. Indiferent de silueta pe care o ai, meriti sa te imbraci frumos si sa iti scoti in evidenta punctele forte. 


Iar daca te-ai saturat sa mergi prin magazine in cautarea unor rochii marimi mari, iti sugeram sa le comanzi dintr-un magazin online. Astfel, vei gasi mult mai multe modele, la preturi excelente si nici nu vei mai pierde timpul in magazine fizice. Iata care sunt recomandarile noastre! 

 

Suntem convinsi ca pentru birou iti doresti tinute deosebite, pe care sa le porti cu drag de fiecare data. Asa ca iti recomandam o Rochie office neagra cu garnituri crem. Materialul predominant din care este confectionata aceasta este stofa elastica. La baza este decorata cu motive traditionale, care ii confera un plus de eleganta, fiind aplicate la buzunare si in partea de sus a rochiei, in dreptul decolteului. Rochia are maneci trei sferturi si se inchide la spate cu un fermoar ascuns.

 

 

Deoarece imprimeurile cu motive traditionale tind sa fie din ce in ce mai populare, acorda atentie si acestei superbe piese vestimentare: Rochia office gri cu print etno. Este ideala pentru zilele in care iti doresti sa iesi in evidenta, insa nu stii ce sa alegi. Are o croiala dreapta, este confectionata din jerse fin (perfecta pentru sfarsit de iarna si pentru primavara) si un decolteu discret, rotund. Datorita printului deosebit, nu vei avea nevoie de prea multe accesorii pentru a completa tinuta.

 

 

In tinutele de zi, nu uita sa integrezi si piese vestimentare in carouri, cum este si aceasta Rochie gri cu sclipici discret si carouri fine. Probabil acest tip de imprimeu iti aduce aminte de scoala, insa adevarul este ca arata bine indiferent daca vorbim despre bluze, fuste sau rochii. Rochia aceasta este realizata din jerse fin, elastic, astfel incat te vei simti foarte bine purtand-o, iar croiala dreapta o face perfecta pentru toate tipurile de silueta.

 

 

Iti doresti o rochie care sa iasa in evidenta intr-un mod placut si pe care sa o poti purta inclusiv la birou? Una dintre cele mai bune alegeri ar fi Rochia turcoaz cu print geometric. Si aceata este confectionata din jerse fin, astfel incat va fi ideala pentru inceputul primaverii (si chiar si pentru perioada aceasta de final de iarna). Suntem siguri ca o sa adori imprimeul geometric cu accente turcoaz.

 

 

Si nu in ultimul rand, sa nu uitam de buline. Da, chiar daca nu ai silueta perfecta, poti purta linistita rochii cu acest tip de imprimeu, cum este Rochia rosie cu buline maxi bleumarin. Este genul de rochie pe care o poti imbraca intr-o dimineata mohorata si care iti va ridica moralul instantaneu. Alege sa iesi din tipare si sa porti o rochie deosebita, chiar de la prima ora a diminetii.

 

 

In incheiere, am vrea sa stim care este rochia ta preferata dintre cele prezentate si unde ai purta-o cel mai des!

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș