Modele de jachete pe care le poti purta la inceputul primaverii

Primavara este din ce in ce mai aproape, iar entuziasmul tau este probabil destul de crescut. Stim ca iti doresti sa porti din nou tinute lejere, pe care sa le poti asorta dupa bunul plac, iar in curand vei putea face asta. Pentru inceputul acestei primaveri, iti recomandam in continuare cateva jachete dama, pe care cu siguranta le vei indragi si le vei comanda. Sunt jachete versatile, ce pot fi asortate extrem de usor si in care te vei simti excelent. 

Pentru tinutele casual din luna martie, cand vremea inca poate fi capricioasa, iti recomandam aceasta Geaca neagra matlasata cu model diagonal. Se potriveste foarte bine la blugi sau la pantaloni casual din stofa, iar modelul matlasat este in voga anul acesta. Este potrivita temperaturilor de inceput de primavara, astfel ca nu vei simti frigul si o vei putea purta cu succes chiar si cand se va mai incalzi, fara disconfort. Este croita pe corp, este captusita si are un guler de tip tunica. 

 

Inceputul primaverii aduce multa bucurie, care ar trebui inclusa si in tinutele de zi cu zi. Iti recomandam sa incluzi in garderoba ta cat mai multe articole vestimentare colorate, care sa iti faca placere sa le privesti si in care sa te simti excelent. Un exemplu elocvent este aceasta Jacheta rosie cu aspect de piele intoarsa. Se potriveste perfect in tinutele de birou, insa poate fi purtata si la tinute de ocazie, alaturi de un costum elegant cu fusta sau pantalon sau chiar si cu o rochie dreapta sau pe corp. Croiala lejera o face potrivita pentru orice tip de silueta, iar inchiderea tip Brandenburg ii confera un plus de eleganta. Este accesorizata cu o banda satinata neagra. 

 

 

Daca preferi piesele vestimentare clasice, ideale pentru a fi asortate la numeroase tinute si care nu se vor demoda niciodata, atunci alege cu incredere acest Mantou din blana cu guler cu blanita cafenie. Are o lungime asimetrica, prezinta buzunare laterale ascunse si are un guler de blana detasabil. Cromatica ii permite sa fie asortat cu orice si sa fie inclusa chiar si in tinute office. Se incheie cu un butoni aurii, eleganti. 

 

 

Ce spui de o jacheta versatila, pe care sa o poti purta in orice tinuta doresti? Acest tip de jacheta este ideala chiar si pentru persoanele ce isi doresc o garderoba minimalista, deoarece se potriveste aproape la orice tinuta casual. Astfel, recomandarea noastra este Geaca verde cu elastic pentru reglaj la spate. Probabil ai observat si tu ca jachetele matlasate sunt din ce in ce mai populare, la fel cum erau in anii ‘90. Aceasta geaca este confectionata din fas, prezinta un elastic pentru reglaj la spate si are atat gluga detasabila. Se incheie cu un fermoar argintiu, cu un design interesant. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre! Daca vrei sa comanzi una dintre aceste jachete sau un alt model, te asteptam cat mai curand in magazinul nostru online!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș