Nu stii ce bluze sa mai porti la birou? Iti prezentam 5 modele de care te vei indragosti din prima clipa

Alegerea tinutei pentru birou nu este deloc usoara in diminetile in care te grabesti. Pentru acele momente, iti recomandam sa ai la indemana o pereche de pantaloni office, intr-o culoare neutra, pe care sa ii asortezi cu bluze elegante de dama. In continuare, iti prezentam cateva dintre noile modele de bluze de la Trend Land, care merita sa ajunga si in garderoba ta. 

In garderoba ta pentru birou se regasesc preponderent bluze in culori neutre sau in culori inchise, carora le adaugi o pata de culoare cu ajutorul esarfelor sau broselor? In cazul acesta, suntem siguri ca vei adora aceasta Bluza neagra cu volane si esarfa din voal cu print floral lila. Asa cum poti observa si din imagine, are deja integrata o esarfa superba, motiv pentru care in diminetile cand esti pe fuga, nu vei mai pierde timpul gandindu-te ce se potriveste mai bine. 

 

 

Cine nu iubeste bluzele in culori deschise cu mici detalii colorate? Astfel de piese vestimentare se potrivesc atat pentru garderoba de birou, dar si pentru timpul liber sau de ce nu, pentru un eveniment de zi. In acest sens, iti prezentam o superba Bluza alba cu buline corai. Este realizata dintr-o tesatura foarte fina, tip matase, prezinta un decolteu rotund, cu volanas si maneci trei sferturi decorate cu banda satinata. Bluza este decorata cu mici buline corai, ceea ce ii confera un aspect elegant. 

 

 

Articolele vestimentare in culori vesele pot fi purtate foarte usor la birou, daca au croiala potrivita. Un astfel de exemplu este si Bluza mustar cu fundita si maneci 3/4. Aceasta poate fi purtata la pantaloni office, la pantaloni eleganti pentru diverse evenimente, atat de zi, dar si de seara si chiar si la blugi. Este o piesa vestimentara versatila, pe care suntem siguri ca o vei adora si pe care o vei purta destul de des. Este realizata dintr-un material foarte placut la atingere, prezinta maneci trei sferturi cu elastic, se inchide la spate cu ajutorul unui nasture amplasat discret, iar decolteul rotund este accesorizat cu o esarfa. 

 

 

Din lista de recomandari nu putea sa lipseasca o Bluza cu print geometric. Acestea pot reprezenta piesa principala a tinutei, avand in vedere ca atrag atentia ca un magnet. Bluza pe care ti-o recomandam este realizata din vascoza, are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund accesorizat cu siret si are maneci scurte cu volanase. Este fabricata in Romania, asa ca ai toate motivele sa o adaugi in garderoba ta. 

 

 

Nu in ultimul rand, trebuie sa iti prezentam si o bluza in ton cu primavara, pe care suntem siguri ca o vei adora. Este vorba despre aceasta Bluza cu desen floral multicolor. Este confectionata din tesatura fina, tip matase, prezinta un decolteu rotund cu pliuri si se inchide la spate cu un nasture. 

 

Daca ti-au placut aceste bluze, te asteptam in magazinul nostru online pentru a le achizitiona si pentru a vedea si alte modele deosebite, pe care merita sa le ai in garderoba.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș