Paiete, dantela sau broderie: tu ce elemente alegi pentru infrumusetarea unei rochii de seara?

 

Ce inseamna pentru tine o rochie de seara perfecta? O rochie in tendinte, o rochie care sa te avantajeze 100% sau o rochie ce nu se va demoda niciodata si pe care o poti purta si peste cativa ani? Din punctul nostru de vedere, o rochie de seara trebuie sa indeplineasca toate cerintele de mai sus si nu numai. In ceea ce priveste alegerea acesteia, vrem sa iti venim in ajutor si sa iti prezentam trei dintre cele mai potrivite materiale pentru infrumusetarea unei rochii de seara si de asemenea trei modele populare, pe care sigur le vei indragi si tu! 

In ultimii ani, rochiile sclipitoare ne-au atras atentia intr-un mod deosebit si au devenit rapid unele dintre preferatele noastre. Dintre toate, rochiile cu paiete au un loc aparte si sunt extrem de populare printre doamne si domnisoare. O rochie cu paiete nu are nevoie de multe accesorii deoarece iese in evidenta fara prea mult efort. Cand alegi o astfel de piesa vestimentara, pantofii, machiajul, coafura si bijuteriile trebuie sa fie atent studiate, pentru a nu atrage atentia intr-un mod negativ. 

Daca si tie iti plac rochiile cu paiete, am vrea sa iti recomandam un astfel de articol vestimentar ideal pentru vara: o Rochie de ocazie cu paiete aqua. Asa cum poti observa, are o culoare ce ne aminteste atat de cerul senin al verii, dar si de apele limpezi ale marii. Rochia se potriveste oricui, avand o croiala dreapta. Decolteul este discret si rotund, prezinta maneci scurte si este captusita. Poti purta rochia la o petrecere aniversara sau la un botez de exemplu. 

 



Despre dantela nu prea mai sunt multe lucruri de spus, deoarece este un material ce isi merita pe deplin popularitatea si eleganta. Dantela este apreciata de zeci de ani si este unul dintre putinele materiale ce nu s-a demodat de-a lungul vremii. Poti alege dantela pentru orice eveniment de seara la care vrei sa ai o aparitie cu adevarat speciala. Sugestia noastra? Aceasta Rochie eleganta din voal negru si dantela florala. Niciodata nu poti da gres alegand negrul pentru evenimentele de seara la care nu stii exact ce s-ar potrivi. Rochia este fabricata in Romania, are o croiala lejera, care avantajeaza pe oricine si este captusita. Atat manecile, dar si platca fata-spate sunt realizate din dantela neagra, deosebita. Poti asorta rochia dupa bunul plac si suntem convinsi ca te vei simti excelent purtand-o! 

 

 

Nu in ultimul rand, trebuie sa vorbim si despre broderie. Daca iti doresti o rochie cu element distincte, insa nu stii ce s-ar potrivi mai bine pentru un look chic si elegant in acelasi timp, atunci broderia este perfecta. In acest sens, iti recomandam superba Rochie eleganta mov cu broderie aplicata. Nu-i asa ca are o culoare superba, ce se potriveste la orice eveniment? Aceasta rochie este ideala si pentru vara, avand in vedere ca este realizata din stofa fina si voal. Prezinta captuseala, iar decolteul si manecile sunt accesorizate cu broderie aplicata. 



Asadar, daca iti doresti o rochie de seara clasica, dar nu stii cum sa o alegi, opteaza pentru una dintre cele prezentate sau intra pe site-ul trendland.ro si bucura-te de cele mai frumoase rochii!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș