Pantaloni chic pentru orice ocazie si moment al zilei

Cat de des porti pantaloni? Multe doamne si domnisoare se feresc de acest articol vestimentar si poarta pantaloni doar daca este neaparata nevoie. Este bine de stiut ca si pantalonii pot fi integrati cu succes in orice fel de tinuta feminina. Trebuie doar sa stii cum sa alegi restul articolelor vestimentare si sa optezi pentru pantalonii care ti se potrivesc cel mai bine. In continuare, iti vom prezenta cateva tipuri de pantaloni dama pe care ar trebui sa ii ai in garderoba ta. 

Pantalonii conici 

Pantalonii conici reprezinta acea piesa vestimentara pe care o poti purta cu succes in orice moment al zilei, indiferent de ocazie. Daca alegi o culoare neutra, te poti bucura de pantaloni versatili, ce pot fi parte dintr-o garderoba minimalista. Avantajul croielii conice este faptul ca nu se vor demoda niciodata si ca pot fi integrati in orice fel de tinuta: casual, eleganta, office. Iti recomandam sa ai in garderoba o pereche de pantaloni conici negri, perfecti pentru a merge la birou sau pentru momentele in care nu stii ce sa imbraci si o pereche de pantaloni pastel, pentru tinutele de primavara si vara, cand iti doresti cat mai multa culoare. 

 

Pantalonii pastel 

Indiferent de croiala acestora, pantalonii pastel se pot integra in orice fel de tinuta. Ii poti purta la birou, cand mergi in oras, la un eveniment de zi (chiar si un botez) sau poti sa ii porti seara, cand mergi la o cina romantica, alaturi de o bluza cu o croiala deosebita. Iti recomandam sa adaugi in garderoba pantaloni roz pastel si baby blue si optional un gri foarte deschis, pastelat, pentru acele momente cand ai nevoie de pantaloni neutri pentru a domoli o tinuta colorata. 

 

Pantalonii cu talia inalta 

In ultimii ani, pantalonii cu talie inalta au revenit in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor. Sunt foarte comozi si schimba total orice tinuta. Poti fi purtati atat cu topuri, pentru a alungi vizual silueta, dar si pe sub diverse bluze, in cazul in care doresti sa ascunzi eficient zona abdomenului si sa dai impresia ca este tonifiat. Pantalonii cu talie inalta sunt comozi si odata ce vei incerca o astfel de pereche, nu vei mai putea sa te intorci la cei care au talia joasa. Pot fi integrati in orice fel de tinuta. 

 

Pantalonii in culori inchise 

Sa nu uitam si de pantalonii in culori inchise: negri, bleumarin, gri inchis, visiniu foarte inchis sau chiar si verde. Acestia se potrivesc perfect tinutelor office sau tinutelor elegante din sezonul rece. Poti sa ii asortezi cu articole vestimentare in culori inchise sau din contra, pentru un contrast elegant, poti alege culori pastelate sau chiar culori vii. 

Asadar, daca de obicei eviti sa porti pantaloni deoarece nu ii consideri feminini sau nu stii exact cum sa ii integrezi in tinutele tale, iti recomandam sa comanzi perechi diferite, pentru a intelege exact ce fel de croieli ti se potrivesc si care sunt culorile care iti pot aduce numeroase complimente.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș