Rochii de botez superbe, ideale pentru primavara aceasta!

 

Tocmai ai fost invitata la un botez si nu stii care va fi tinuta in care vei arata cel mai bine? Stim sentimentul care te incearca in momentul in care primesti o invitatie de ultim moment si nu ai timp de toate pregatirile necesare. Probabil te-ai plictisit deja de rochiile existente in garderoba ta sau nu le consideri adecvate unui eveniment atat de frumos, cum este botezul. In cazul acesta, permite-ne sa iti recomandam cinci rochii de botez pe care le poti comanda online si care te vor ajuta sa arati spectaculos!

 

Rochiile asimetrice vor intoarce privirile intotdeauna. Au un farmec aparte si pot fi purtate astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de silueta, ascunzand zonele mai putin tonifiate sau distragand atentia de la ele. Asa ca primul model pe care ti-l recomandam este o Rochie eleganta, asimetrica, din lurex fin bleumarin. Sa mai spunem ca si culoarea este superba si potrivita mai multor evenimente? Dupa ce o porti la botezul la care esti invitata, o poti purta peste cateva luni la alt eveniment, accesorizand-o diferit! Are o croiala dreapta, parte peste parte si un drapaj elegant in talie.

 

 

 

Botezul este un eveniment foarte vesel, un eveniment cu o puternica incarcatura emotionala. De aceea, poti alege rochii care sa exprime acest lucru, cum ar fi Rochia roz cu fundita in talie. Rozul este culoarea optimismului si se va potrivi perfect in special daca participi la botezul unei fetite. Rochia are o croiala dreapta, este confectionata dintr-o stofa de foarte buna calitate, elastica, se inchide la spate cu un fermoar ascuns, iar talia este accesorizata cu o fundita delicata, tot roz. 

 

 

 

Una dintre cele mai frumoase culori, dar care din pacate nu este atat de populara este culoarea mustarului. Te indemnam sa porti cat mai des piese vestimentare in culoarea mustarului, deoarece au o eleganta aparte si atrag toate privirile ca un magnet. In acest sens, iti recomandam o Rochie mustar cu tull elastic. Aceasta are o lungime midi si o croiala dreapta, astfel incat este potrivita oricui. Este confectionata din triplu voal, iar manecile sunt realizate din tulle. Cu sigurantavei aprecia simplitatea rochiei, cea care ii confera eleganta.

 

 

 

 

Rochiile cu rever au inceput sa fie din ce in ce mai populare. Acesta le confera o tusa usor masculina si totodata par a fi elemente de inspiratie vintage. Daca si tie iti plac astfel de piese vestimentare, iti recomandam o Rochie neagra cu rever din brocard. Are o croiala in clos, un decolteu parte peste parte, se inchide cu un fermoar ascuns la spate, iar manecile sunt realizate din voal negru cu mansete din brocard.

 

 

 

Si nu in ultimul rand, iti prezentam o Rochie roz in degrade. Este perfecta pentru doamnele care prefera un look clasic, elegant si trebuie sa recunoastem ca se potriveste perfect cu primavara, datorita imprimeului floral deosebit. Rochia are nuante de roz, mov si bleumarin, este confectionata din stofa subtire si are manecile din voal.

 

 

 

Speram ca ti-au placut toate rochiile de botez prezentate si asteptam sa ne spui pe care ai alege sa o porti la un astfel de eveniment deosebit!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș