Rochii de seara cu paiete pentru o aparitie stralucitoare

Sunteti invitate la un eveniment de seara si inca nu ati gasit rochia in care sa straluciti, la propriu si la figurat? Nu va faceti griji: am pregatit pentru voi cateva dintre rochiile noastre preferate, pe care va invitam sa le descoperiti in cele ce urmeaza. 

 

Rochiile de seara au fost intotdeauna rochii deosebite, care permit alaturarea mai multor materiale, dar si accesorii, astfel incat rezultatul sa fie unul pe masura. Si contrar asteptarilor, rochiile de seara nu trebuie sa fie doar negre sau sa aiba o anumita lungime ori o anumita croiala. Rochiile de seara sunt foarte permisive din multe puncte de vedere. In ultimii ani probabil ai observat si tu ca s-au intors in forta paietele aplicate atat pe bluze, pe fuste, dar si pe rochii. Paietele arata spectaculos atat in lumina naturala, dar mai ales la evenimentele de seara. Daca vreti sa straluciti din toate punctele de vedere, o rochie cu paiete este exact ceea ce va trebuie. 

 

In functie de preferintele voastre, puteti opta fie pentru paiete aplicate pe toata lungimea rochiei, numai in partea superioara sau pe fusta, ori paiete aplicate din loc in loc, in diferite forme. Indiferent de cantitatea de paiete pentru care optati, va garantam ca o sa va simtiti senzational imbracand o rochie de seara stralucitoare. Nici nu poate fi altfel! Puteti alege rochii cu paiete transparente, rochii cu paiete multicolore ori rochii cu paiete intr-o singura culoare, care sa fie in contrast sau in completarea culorii de baza a rochiei. In continuare va vom prezenta cateva dintre preferatele noastre, rochii de seara cu paiete si lungimi si croieli diferite.

 

Daca doriti sa alegeti o culoare clasica, va recomandam Rochia neagra cu paiete aurii si matase plisata. Cu toate ca este neagra, matasea plisata si paietele aurii o scot din anonimat si o trasforma intr-o rochie pe care veti dori sa o purtati la cat mai multe ocazii. Fusta este acoperita din paiete, iar croiala ei este dreapta, astfel incat se va potrivi tuturor tipurilor de silueta. Partea superioara a rochiei este realizata din matase suprapusa, plisata si din paiete.

 

 

 

Sunteti in cautarea unei rochii lungi? Ce spuneti despre Rochia rosie lunga cu paiete rosii si negre? Este o rochie deosebita, a carei fusta este croita in 8 clini ampli, pentru un aspect asemenator cu cel al unei fuste tip sirena. Partea superioara a rochiei este acoperita de paiete si culorile predominante sunt rosu si negru. Culoarea fustei este un rosu perfect, culoare pe care tot mai multe persoane o cauta in momentul in care vor sa isi achizitioneze rochia mult dorita. Rochia este realizata din stofa subtire, elastica.

 

 

 

Iar daca va doriti o rochie intr-o culoare deosebita, va recomandam Rochia eleganta din stofa subtire neagra si paiete turcoaz. Fusta are croiala dreapta, deci nu ar trebui sa aveti probleme cu ea, indiferent de tipul siluetei, in partea superioara sunt aplicate paiete, iar talia este accesorizata cu o fundita in aceleasi culori ca ale rochiei.

 

 

 

 

Ce spuneti despre aceste rochii? Sunt pe placul vostru? Le-ati purta?

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș