Rochii elegante care se potrivesc oricarui tip de silueta!

 

Cine a spus ca moda este doar pentru persoanele care se incadreaza intr-o anumita masura a hainelor? Orice om, indiferent de inaltime, de varsta si de greutate are dreptul sa se imbrace exact cum isi doreste. Din pacate, de cele mai multe ori, obiectele vestimentare pe care le gasim in magazine sunt create pentru un anumit tip de silueta si pentru persoanele care au o anumita greutate. Cateodata, chiar si persoanele considerate ,,normale” din punct de vedere al greutatii au probleme in a-si gasi o tinuta in tendinte. 

Din fericire, lucrurile incep sa se schimbe incet si tot mai multi designeri si producatori au inceput sa creeze haine pentru toate siluetele. Cele mai mari dificultati le au doamnele, pentru ca este destul de dificila gasirea unor rochii de marimi mari spre exemplu. 

Fiecare doamna si domnisoara ar trebui sa aiba in garderoba sa macar o rochie. Numarul kilogramelor in plus nu ar trebui sa fie o piedica in alegerea unei tinute feminine, senzuale. Iar rochiile create special pentru persoanele cu forme voluptoase vor ascunde zonele problematice si vor evidentia formele frumoase pe care orice femeie le are. Asa ca, dragi doamne si domnisoare, nu trebuie sa va mai fie teama de rochii. Ele va pot fi cele mai bune prietene, va pot insoti la orice eveniment, pot merge cu voi la serviciu, la o cina romantica, la o plimbare pe faleza, oriunde doriti. Puteti alege rochii de seara, rochii de zi, rochii pentru ocazii, rochii perfecte pentru a fi imbracate la o gala, rochii pentru petreceri exclusiviste si asa mai departe. 

Si ca sa va convingem cat de frumoase pot fi rochiile plus size, in continuare o sa va prezentam cateva dintre preferatele noastre. Sunt confectionate din cele mai bune materiale, au preturi accesibile si sunt in tendinte. 

Vara este perioada ideala pentru a purta rochii cat mai colorate, cu imprimeuri si din materiale usoare. Asa ca prima recomandare este Rochia bleumarin cu print floral alb-rosu. Aceasta este realizata din vascoza si elastan, are un decolteu rotund si maneci care avantajeaza toate siluetele. Avand o croiala dreapta, se va potrivi indiferent de tipul vostru de silueta. Rochia este perfecta fie pentru mers la serviciu, fie pentru un eveniment de zi, la care dress-code-ul este unul relaxat. 

 

Daca aveti o silueta tip mar, ceea ce inseamna ca picioarele sunt subtiri si soldurile inguste, iar kilogramele in plus sunt concentrate in zona abdomenului, atunci va recomandam Rochia din dantela cafenie si voal roz-nude. Datorita croielii acestei rochii, cu voaluri suprapuse si croi drept, o sa puteti sa ascundeti zonele problematice si totodata veti arata elegant si nimeni nu va ghici care este silueta dumneavoastra adevarata.

 

 

Si pentru seara, va sugeram sa alegeti Rochia roz-prafuit cu voal drapat si pelerina din voal. Este o rochie superba, din stofa subtire si elastica, cu un decolteu rotund si cu o croiala dreapta. Marele plus al acestei rochii este reprezentat de pelerina din voal care poate fi asezata astfel incat sa ascunda zonele problematice ale siluetei. 

 

 

Speram ca v-am fost de folos cu aceste recomandari si ca o sa incepeti sa purtati cat mai multe rochii! 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș