Simple sau cu imprimeuri: tu ce fel de rochii office alegi vara aceasta?

Cand vine vorba despre alegerea rochiilor pentru birou, ideale pentru a fi purtate vara, probabil iti doresti modele cat mai interesante, dar care sa respecte stilul office. Nu trebuie sa porti doar rochii simple, uni, ci poti integra in tinutele tale si rochii cu imprimeu. In continuare, iti vom prezenta cateva exemple de rochii simple si rochii cu imprimeuri pe care le poti purta cu succes la birou, vara aceasta. 

Incepem prin a-ti prezenta rochiile simple, uni, care se potrivesc indiferent de context. Acest gen de rochii pot fi purtate in orice zi la birou si pot reprezenta tinuta ideala pentru un pranz de afaceri, daca nu doresti sa te mai schimbi. Astfel, incepem prin a-ti prezenta o Rochie din bumbac roz cu dantela si fundite la umar. Materialul din care este confectionata este foarte lejer, motiv pentru care o poti purta chiar si in zilele toride. Are o croiala lejera, care se va potrivi oricarei siluete si prezinta o banda de elastic in talie. Un plus al acestei rochii este faptul ca are buzunare laterale ascunse si functionale. 

 

 

Albastrul se potriveste perfect verii, mai ales daca este un albastru regal, care aminteste de cerul senin si de apa marii. Daca si tie iti place aceasta culoare, iti prezentam o Rochie albastru-regal cu buzunare si brosa. Este confectionata din stofa, astfel ca este potrivita mai mult zilelor racoroase de vara, are o croiala dreapta si prezinta un decolteu discret, rotund. Manecile trei sferturi ii confera o eleganta aparte, iar buzunarele laterale functionale cu siguranta vor transforma aceasta rochie in una dintre preferatele tale. 

 

 

Daca in general optezi pentru rochii cu imprimeu, atunci sigur o sa te indragostesti de urmatoarele pe care ti le vom prezenta. Primul model ne poarta cu gandul la una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din Grecia, Santorini, datorita combinaitiei cromatice. Este vorba despre aceasta Rochie alba din bumbac cu imprimeu floral albastru. Asa cum poti observa din imagine, este o rochie deosebita, pe care o poti purta oricand doresti si care respecta intru totul stilul unei rochii office. Este confectionata din bumbac de cea mai buna calitate si pentru un plus de confort, are si o captuseala realizata tot din bumbac. Un element interesant este anchiorul accesorizat cu fundita. 

 

 

Ultima rochie din aceasta serie este una vesela, colorata, care va transforma orice dimineata intr-un motiv de sarbatoare. Ne referim la aceasta superba Rochie alba cu flori maxi albastre-roz. Datorita design-ului elegant, poate fi purtata cu succes chiar si la evenimente de zi, asa ca nu este doar o simpla rochie office. Este confectionata din tesatura fina si elastica, de tip matase, are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund si un cordon detasabil in talie, pentru momentele cand doresti sa accentuezi acea parte a corpului. Rochia este foarte comoda si cu siguranta merita toata atentia ta. 

 

Daca vrei sa comanzi una dintre aceste rochii office, te asteptam in magazinul nostru online, unde poti gasi si alte modele atractive.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș