Sunteti in cautarea unei rochii cambrate? Va invitam sa cititi propunerile noastre!

In ultimii ani, internetul a devenit „cel mai bun prieten” al nostru. Cu ajutorul acestuia, putem afla in cateva secunde tot ce dorim: starea vremii, ultimele stiri, daca s-au modificat preturile produselor aflate pe listele noastre de dorinte, idei de preparate culinare, sfaturi pentru frumusete si moda. Cu ajutorul internetului, tot mai multe persoane au devenit preocupate de modul in care se prezinta. In urma cu douazeci de ani, putine erau doamnele sau domnisoarele care stiau sa se imbrace in functie de tipul de silueta, cum sa aleaga culorile imbracamintei astfel incat sa se potriveasca tonului pielii si asa mai departe. 

 

Astazi, in mai putin de cinci minute putem comanda o tinuta intreaga dintr-un magazin online. Iar daca nu ni se potrivesc produsele, le putem schimba sau le putem returna. Achizitiile online sunt mult mai simple si mai comode decat achizitiile dintr-un magazin traditional, unde cautarea si probarea hainelor dureaza ore intregi. 

 

Doamnele si domnisoarele sunt cele care achizitioneaza cele mai multe piese vestimentare din magazine online si in mod special, sunt atrase de rochii. Ce-i drept, in magazinele fizice nu se gasesc atat de multe modele ca intr-un magazin online si nici preturile nu sunt la fel de mici. Printre cele mai cautate articole vestimentare se numara si rochii marimi mari. In magazinele fizice, acestea sunt disponibile intr-un numar mai mic si se vand printre primele. Iar dintre aceste rochii, foarte cautate sunt cele cambrate. Arata foarte bine chiar si pe siluetele voluptoase, sunt usor de purtat si pot fi imbracate la numeroase evenimente, atat de zi, dar si de seara. V-am facut curioase? Daca da, va invitam sa cititi in continuare si sa aflati care sunt favoritele noastre. 

 

Rochia alba cu print floral multicolor este o rochie de zi, pe care o puteti purta atat la birou, dar si la un eveniment unde dresscode-ul este relaxat. Spre exemplu, puteti sa o purtati la o petrecere de botez (daca se desfasoara ziua) sau daca sunteti invitate la cununia civila a unei persoane apropiate. Rochia este realizata din stofa elastica subtire, captusita si este fabricata in Romania, ceea ce reprezinta un motiv in plus ca sa o alegeti.

 

 

Pentru seara, va sugeram Rochia din jerse bleumarin cu pliuri. Desi la prima vedere pare o rochie simpla din punct de vedere al cromaticii si al croielii, o veti aprecia tocmai pentru aceasta simplitate ce ii confera eleganta. In stanga, rochia este decorata cu o floare rosie, maxi. In partea din spate are anchior, iar decolteul este oval.

 

 

Rochia cambrata violet cu pelerina din voal este ideala pentru a fi purtata la o petrecere de nunta spre exemplu. Poate fi o rochie ideala chiar si pentru nase, pentru ca este suficient de eleganta si cu siguranta veti primi complimente pentru alegerea facuta. Pelerina din voal depaseste lungimea rochiei, are un imprimeu floral deosebit si este decorata cu un sclipici discret.

 

 

 

Dupa cum puteti observa, toate aceste rochii cambrate accentueaza talia, pentru a induce ideea de silueta tip clepsidra, idealul la care viseaza toate femeile. Speram ca v-au placut sugestiile noastre si asteptam parerile voastre in legatura cu ele!

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș