Toamna aceasta fii eleganta la birou cu rochii de la Trendland

Cat de multumita esti de garderoba de toamna, in special de tinutele pentru birou? Oricat de frumoasa ar fi toamna, uneori are si capricii pe care ni le transmite si care nu ne lasa sa ne bucuram de lucrurile care conteaza cu adevarat. Din fericire, poti schimba acest lucru inca de dimineata. Nu lasa toamna sa te intristeze! Alege cele mai frumoase rochii office din noua colectie de la Trendland si cu siguranta te vei simti mult mai bine, vei arata ca scoasa din cutie si vei primi complimente de la toata lumea. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre rochiile din noua colectie Trendland. 

Ce poate fi mai frumos decat sa alegi rochii in nuantele toamnei? Acestea complimenteaza pe oricine si te vei asorta cu natura. Recomandarea noastra este aceasta Rochie evazata caramizie cu print abstract crem. Este fabricata in Romania, asa ca ai un motiv in plus sa o alegi. Materialul din care este confectionata este un jerse fin si elastic, in care te vei simti excelent. Rochia are o croiala lejera, prezinta un decolteu rotund, accesorizat cu o fundita si are maneci trei sferturi. Poate fi purtata atat in zilele mai racoroase de toamna, alaturi de un trench sau chiar un palton, dar si in zilele mai calduroase, cu un sacou subtire sau un cardigan. 

Una dintre cele mai iubite si indragite culori pentru toamna este culoarea vinului. Aceasta se preteaza si la tinutele pentru birou, astfel ca iti recomandam o Rochie grena cu broderie si cordon in talie. Are o croiala foarte interesanta si suntem siguri ca vei primi numeroase complimente cand o vei purta. Prezinta un decolteu cu decupaj, accesorizat cu broderie florala roz, iar aceeasi broderie se regaseste si la nivelul cordonului din talie. Manecile sunt trei sferturi si trebuie sa mentionam faptul ca rochia este fabricata din stofa elastica tip crep, in care te vei simti minunat. Sa mai spunem si ca este o rochie fabricata in Romania? 

Nu in ultimul rand, iti recomandam si o Rochie evazata mustar cu frunze imprimate. Asa cum poti observa, este o piesa vestimentara ideala pentru toamna. Nu poti alege o rochie care sa exprime mai mult toamna decat aceasta. Este confectionata din jerse fin, elastic si prezinta o croiala lejera, astfel ca se va potrivi oricui, fara probleme. 

Acestea au fost doar cateva dintre rochiile office pe care le poti comanda din noua colectie de la Trendland. Daca nu ai un cod vestimentar impus, iti recomandam sa ai in colectie cat mai multe tipuri de rochii, in diverse culori si imprimeuri, care sa iti aduca bucurie ori de cate ori le porti. Este important ca tinutele pentru birou sa te inveseleasca diminetile si sa te binedispuna de la prima ora a zilei. Ori de cate ori porti un articol vestimentar frumos, intreaga stare de spirit ti se schimba, asa ca alege rochiile de la Trendland. 

 

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș