Trei rochii de zi pentru toate gusturile, pe care le poti purta primavara aceasta

Nu stii ce se mai porti primavara aceasta? Tinutele de zi par a fi cel mai greu de ales, indiferent de ocazie. Daca nu vrei sa mai ai dileme, cel mai bine ar fi sa adaugi in garderoba ta diverse rochii de zi, in mai multe stiluri, pe care sa le porti dupa bunul plac. Iata ce iti recomandam! 

Cand ai purtat ultima data o rochie cu imprimeu animal print? Sau orice alt obiect vestimentar cu un astfel de pattern? Daca stii cum sa integrezi acest imprimeu in tinutele tale, rezultatul va fi unul spectaculos. Important este ca piesa vestimentara cu animal print sa iasa in evidenta, iar celelalte sa fie in culori complementare. De aceea, iti recomandam o Rochie dreapta maro cu animal print, care se potriveste in numeroase contexte. O poti purta atat la locul de munca, dar si la un eveniment de zi sau la un pranz in oras alaturi de persoanele dragi tie. Este confectionata din stofa subtire si usor elastica, este accesorizata cu un cordon in talie, prezinta o croiala dreapta, maneci scurte si un decolteu rotund cu decupaj. Sa mai spunem si ca este o rochie fabricata in Romania? Ai toate motivele sa o cumperi! 

 

Rochiile in clos probabil nu mai au nevoie de nicio prezentare. Cand iti doresti un articol vestimentar elegant pentru tinutele de zi, te poti baza pe o astfel de rochie. Sunt usor de purtat si reprezinta combinatia perfecta intre un look relaxat, de zi si unul elegant. Astfel, poti purta o rochie in clos atat la birou, cat si la evenimente de zi sau la plimbari, in timpul liber, cand iei masa in oras si asa mai departe. O astfel de rochie este versatila si nu vei regreta daca o vei adauga in garderoba ta. Sugestia noastra este aceasta Rochie clos corai cu cordon multicolor in talie. Este realizata din stofa, prezinta captuseala si un decolteu discret, oval. Asa cum poti observa, talia este accesorizata cu un cordon detasabil si primesti un al doilea cordon, bonus. Rochia este comoda si se inchide la spate cu un fermoar ascuns. 

 

Tot o rochie in clos iti vom prezenta si in continuare, insa este o rochie deosebita, pe care o poti integra destul de des si in tinutele pentru birou, poate chiar si cand ai o intalnire de afaceri mai putin formala, unde nu este nevoie de o tinuta business. De asemenea, rochia se preteaza si pentru evenimente de zi cum ar fi un botez, o cununie civila sau o aniversare. Este vorba despre superba Rochie clos cu dantela rosie si print in carouri. Este fabricata in Romania, se inchide cu un fermoar ascuns in lateral, prezinta un decolteu rotund si este accesorizata cu un cordon fals. Manecile sunt foarte frumoase, trei sferturi, din dantela si decorate cu volane.

 

Acestea au fost doar trei dintre rochiile pe care le poti comanda din noua colectie de la Trend Land. Te asteptam in magazinul nostru online pentru a vedea mai multe.

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș