Va recomandam 5 rochii marimi mari cu tull

In ultimii ani, asistam la o schimbare pozitiva in ceea ce priveste conceptia oamenilor despre moda. Tot mai multe persoane si-au dat seama ca nu trebuie sa aiba un anumit tip de silueta sau un anumit numar de kilograme pentru a-si cumpara haine in tendinte. Atat pe internet, dar si in revistele de specialitate, uneori si la televizor, se gasesc sfaturi despre cum se pot ascunde anumite imperfectiuni ale siluetei cu haine moderne. Detaliile chiar fac diferenta, iar daca aveti o silueta voluptoasa, nu trebuie sa o ascundeti sub haine largi si fara nici o forma. 

 

Indiferent de forma siluetei, orice femeie are o talie care trebuie accentuata. Are picioare frumoase ce trebuie aratate si cu siguranta exista un decolteu potrivit pentru oricine. Este adevarat ca trebuie sa acordati importanta sporita marimilor pieselor vestimentare, insa veti invata foarte repede cum sa va imbracati frumos si ,,la moda”. 

 

Alegeti tinute feminine, incepeti sa aveti incredere in frumusetea voastra. De exemplu, daca aveti o silueta tip mar, inseamna ca picioarele voastre sunt subtiri. Transformati-le in punctul vostru forte purtand rochii si fuste adecvate. Aveti o silueta clepsidra? Aceasta va avea aceeasi forma indiferente de greutatea voastra. Puneti-va in evidenta talia pentru a readuce la lumina forma la care viseaza milioane de femei.

 

Foarte importante sunt si materialele, dar si culorile alese. Nu imbracati doar culori inchise, invatati sa iubiti nuantele care vi se potrivesc cel mai bine. Si jucati-va cu texturile materialelor. Spre exemplu, puteti alege rochii marimi mari cu tull. Acest material este unul tineresc (probabil il recunoasteti in special de la rochiile de mireasa) si o sa schimbe total aspectul tinutei. Tull-ul integrat intr-o rochie o va transforma intr-o piesa vestimentara cu o nota tinereasca, vesela, va fi acel ,,ceva” pe care il cautati de cele mai multe ori. In continuare va prezentam cinci rochii cu tull pe care le indragim.

 

Rochia neagra din matase plisata si tull este genul de rochie ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei. Cand nu stiti cum sa va imbracati, rochia neagra o sa va vina in ajutor. O puteti accesoriza diferit de fiecare data cand o purtati, deoarece este permisiva din punct de vedere al cromaticii.

 

 

Rochia roz prafuit din dantela cu paiete si tull este ideala pentru momentele in care va doriti culoare, insa fara sa iesiti prea mult in evidenta. Fusta este croita in clos si o sa se vada foarte frumos atat in momentul in care mergeti, dar si daca veti dansa.

 

 

Pentru toamna ce vine, va recomandam Rochia bordo din tull cu paiete. Are o culoare superba si o puteti purta fie la evenimente semi-formale, fie la petreceri, indiferent de natura lor.

 

 

Rochia verde cu dungi mate si transparente va deveni rapid una dintre preferatele voastre. Are un design interesant si o sa atrageti toate privirile in momentul in care o veti purta. Este potrivita si unei petreceri cocktail.

 

 

Rochia bordo din dantela este ideala pentru persoanele ce vor sa isi evidentieze picioarele. Este realizata din dantela si tull si se potriveste perfect sfarsitului de vara si inceputului de toamna.

 

 

Dupa cum puteti observa, aceste rochii sunt croite astfel incat sa evidentieze silueta si sa va confere un aspect tineresc, dandu-va ocazia sa va bucurati de cat mai multe culori in garderoba voastra. Ce rochie v-a placut cel mai mult?

Ultimele stiri

Produse vizualizate recent
  Produsul a fost adăugat în coș